И мене ми фали...имало некој како мене. Се надевам дека блискоста се враќа не знаам прво дете ни е ... а верувај дека сакам пак да сум само заради тоа што уживав во бременоста ми беше преубаво
Да се преброиме ...има ли будни?overthinkingot...се надевам нема да завршам во Бардовци за брзо..многу сум негативна ..се си мислам ќе ми се случи нешто..наместо да ми е магично и убаво ..јас сама деноноќно..мм има патувачка работа и тоа е тоа..многу анксиозна и исплашена сум и вознемирена како страв во коски да имам дури и тремор ми се појави како да ми се тресе телово а низок притисок имам меѓутоа пулсов до 125 ми се качува
Девојки јас се породив... денеска рано рано во утринските часови најубавата титула ја добивме. За искуството ке ми треба повеќе сила да раскажам
Не се трудам да можам сѐ, барам помош - маж ми и блиските ептен имаат разбирање, ама на работа имам еден иритантен колега кој мислам дека со бременоста ако не го игнорирам ќе завршам во затвор. Кога не сум уморна премногу подзачистувам, ручек не памтам кога сум направила. Попладниња најчесто маж ми го изнесува детево ако сум со низок притисок и ми дава нешто да поткаснам во кревет. Со оглед на температуриве планирам следна недела да си ја отседам дома и од дома да работам колку се може и бара од мене.
Извини, д-р Владко Ѓорѓиевски од Плодност е на одмор до 19ти? Мојот матичен ми го препорача него, ако е на одмор ќе барам друг
Хахаха ќе завршам во затвор вика Јас со список сум за после пораѓај, сега се воздржувам ради бебе @Karanfilce14 Честиткии
Јас ги пиев ама не се за брзо покачување на железо, повеќе за одржување, ако не ти е ниско можеш да ги пиеш, никакви несакани ефекти немав од нив
Јас не знам зошто толку го форсираат Владко, само на збор е шармантен, а ништо посебно. Сите мои блиски што биле кај него завршија со царски(случајност??), па и со голем рез, пипав и несмасен. Брачеда ми со првото кај Сотир помина супер, со второто кај Владко потешко. Мое мислење, кој и да ти падни е супер, не се фокусирај само на Владко.
Nisko mi e i hemoglobinot i zelezoto od Solgar nemam podobruvanje nekoe zatoa se prefrliv na ovie Sideral B12 i Vit C ...