Mnogu cesto znam na grb da se svrtam pri spienje. Ne e valjda do tolku strasno.... nesvesno vo son toa go peavam. Inace scesno na leva strana lefnuvam
Матичната ми рече како ти е удобно така спиј си, наспиј се, вика после толку од спиењето . Самото тело ти кажува. Ете јас на грб ни минута не можам а намерно ќе легнам малку да сменам Уште малку седната ќе спијам зошто ни у лево ни у десно ми е удобно
За втор скрининг ОК е Котларова, или сепак Димчев? Прв бев кај Котларова и беше на место, но знам дека вториот е битен и ве молам за мислење.
Две искоментиравте исто, на станување или вртење. Кај мене два пати во стоење го забележав, како да се оптегнува некако горниот дел од папокот многу. И знае ако го допрам тогаш да ме здоболи, но за среќа кратко трае, па затоа и не сум кренала паника. Се надевам дека е нормално...
Леле те читам и само се мислам дали Димчев погодил хахах. Имам синко и сега рече женско е а и матичната исто. Скоро 15 недела сум ама никако паметот да ми оди на женско или па ми е страв да се радувам многу. Животна желба ми е едно машко едно женско хахах.
Никако не ми е убаво , пред некој ден заспав седејќи и тоа ми бил најдобар сон последниве денови Кога лежам на грб па многу ми лупа срцето , на десна и лева стрсна се буни бебка ама тоа и е што е
Хахаха леле остај, не можам да си го препознаам папокот. Ми фали вдлабнатиот папок... Да, не е неиздржило и кај мене, ама кога два-три пати ќе ми се повтори нешто одма ми мати памет
сите 3 скринига ги правев кај Котларова и цел абременост кај нејзе за следам. Мислам дека жената е посветена и внимателна и топло ја препорачувам Кај Димчев немам одено, а ни кај друг гинеколог...
Леле јас општо многу се ежам од папок,никад не сум можела да го допрам или нешто внатре да брцам со прст како некој луѓе што прават. А сега каков ми е никаков излезен надвор неможам да го гледам,па ко ке удри бебе у него крајјјј главава ми се ежи
Иста сум,кај неможам мојов да го гледам неможам ни на друг некој да гледам. Пример син ми 2 години е и знае да му ја крене маицата на маж ми и сака во папок да му брцне и вика бип бип,него игра му е ама јас бегам
Јас не можам да заспијам ако не сум на грб. Сум имала денови кога ќе осетам притисок , ќе се свртам на страна и пак на грб сум. Ставам перница помеѓу нозе, но пак исто .
Пробај стави и мало перниче од страна (јас имам голема ама ептен мека, во должина ја имам поставено) да го 'потпира' стомакот кога си легната на лева страна. Мене згодно ми доаѓа така, најчесто така заспивам.
Хаха сигурно е точно, ама ај ќе видиш и на втор скрининг што ќе кажат.. јас известувам после дали се сменило