Neka e zivo i zdravo so mamicka i tato veselo da bide Inaku jas mamicki vidno sum raspolozena mm si dojde cela den vcera ja pominavme vo guskanje,sin mi od prvo se sramese zasto go gledase samo na skype i viber 5 meseci i posle se otpusti pa cela den si igrase so taticko i taticko duri i go uspa Jas sum dobra mesko raste,vtornik skopje na kontrola,odvaj cekam i jas i mm da ja videme princezickata nasa i bas za toa sega zborevme i sin ni zaigran mislevme ne ne ni slusa odednas vika i bato saka vide bebeto i ja idam Pozdrav mesinja
Фала за видеото, вчера гледав 2епизоди ке ги догледам сите некако ептен сила ми дадоа. И ти ептен ме мотивираше со постот. Фала многуу
Во нашата мила Македонија се може....за жал... Ај добро утро и од мене @verena Честитки мила, нека е живо здраво само радости да ви носи во животот
Знам ама работата е мораш да дојдеш нема многу работа да ти даваме. А не свакаат дека доволно е што сум на нозе 10саати.
Како мене што ме избркаа трудна, и тоа од државно, со договор на неопределено Знам дека несмеев поради безбедност на бебето да работам веќе на исто место ама можеа да ме префрлат на друг оддел барем
@podravka Душа те мислам цела недела,знам дека ниту една од нас незнае како ти е,но верувај дека цело време те мислам,знам дека ти е тешко поради загубата на двете душички,но ете веројатно бог има причина поради тоа, биди силна и побргу да ни се вратиш тука во темата да си се радуваме.позз душа
@verena chestitooooo Da vi e zhivo i zdravo sincheto, samo srekja i uspesi da vi nosi.. So majka i tatko da rasteee