Јас станувам отечена во прстите на рацете и доле нозете глуждовите,ко бумбар сум,а немам проблем со притисок,нормално си било.
Лелее баш овој муабет вчера му го правев на мм, ми тежи стомаков, едвај спијам па и болки, 35+ сум, ама убедена сум дека ќе ми фали од коа се породив со првата ќерка со месеци ми идеше да си погалам меше
Да, дефинитивно испадна дека се си е нормално Леле и јас почнав да потекувам во лицето, 33та сум. Вака на дланки, нозе немам отоци ама лицетооо...како да ми тежи кога одам. А притисок добар, дури и низок, доволно вода пијам.
Да еве го моментално на скут ми е си цица и си викам дали е можно човечево да беше во мене пред месец ипол, how did that happen
Јас сум 35, за разлика од минатата недела, оваа недела мешето поголемо и потешко. Бебе цел стомак ми го превртува, дури и во движење, на моменти движењата се многу болни, се тегне и нагоре со ножињата и надоле бутка со главчето. Не можам многу да движам, а ако постојам подолго време во едно место ми се стемнува пред очи и морам да седнам.
Здраво, не знам дали е најправилна тема но не успеав да најдам друга тема за мојот проблем. Дали некоја трудница имала дијагностицитан цин3 и истовремено е или била бремена ?
И се случило на некоја од вас да ја фати грч во нога, и потоа ногата на исто место да ја боли со денови?
Дааа во 7ми месец ми се случи страшен грч во сред ноќ, цела недела ме болеше листот на ногата ептен испаничив. Земав магнезиум гел од зњгин и мачкав и попушти за нњколку дена.
Истово прашање сакав да го поставам, од препон па надоле цело време осеќам грчеви на десна нога,17 недела сум. Што ви помага, магнезиум?
Јас сум презадоволна од uriage поготово за пеленска регија кремата е супер, маслена купка, шампонче исто одлични
Мене ме болело по ден-два, баш пред некој ден на листот на десната нога на допир ме болеше исто како грчот.
И за мене дневна cica daily кремата на uriage ја користам плус серумот со хијалурон - презадоволна лицето топ