Буквално... Сакам нешто убаво интересно да не е обична шпикозна ама по продавнициве за толку мало бебе е се обично.. На крај ќе нарачам од некоја страница нешто интересно ама ич немам претстава што како.
секако дека може, јас минатата бременост само шо влегов во 9 ти бев 3 прста отворена, одев на работа до последен ден, на крај со провокации ме породија. бебе немаше абер, а си шетав цел 9 ти така 3 прста отворена
И јас сакам некоја впечатлива облекичка, ама па кој ќе го гледа бебе? Од болница, во кола и дома. Дома за брзо време ќе треба да се пресоблече, да му се смени пелена... ова од искуство со ќерка ми . Види во H&M, има преубави комбинации, боденца.......
јас се превртев, искрено нигде нема мали броеви. освен тие комплети шо се за вадење од болница нишо нема. особено на кратки, на долги пак се наоѓа некоја шпикозна мал број. се откажав и решив во боденце на кратки да ја вадам, долни земав долги памучни и чорапчиња
Во gencbebe.mk исто и hellobaby.mk на инста преубави ми искачаат ромперчиња и фустанчиња и ич не се скапи памучни
Може, не мора да ти пукне водењак, може ќе те фатат болки. Другарка три недели беше отворена три прста и после наеднаш и пукна водењак за два саати се породи. И рекле во болница ако закаснела малку во кола ќе се пораѓала.
V9 enci menci vo City mall I vi East Gate Ima interesni raboti I vo onie drugite peodacnici sto se na speatot vo City mall samo sto se skapicki
Не знам дали носиш машко или женско бебе. Јас од локален бутик купив преслатко комплетче за новороденче, фустанче со боди по долги ракавчиња од долу. Е сега, ако е топол денот, ќе и подготвам и боди на прерамки за од долу да не ја варам во долги ракави.
Немам видено во next, ќе видам баш. Ми излегуваат цело време на инста, за поголемки се, а комплетите па им се на долги, па и долниот дел затворени се доле на стапалата.
Mene sestra mi kupi edni pantaloncinja kratki so body kako demek e polo maica I taka planiram da go doteram . E sega neznam corqpcinja I nekoi obuvki dali da mu zemam. Za corapcinja da ama za obuvki zesko e nadvor pa mislam kratki pantaloni I edna tetra odozgora ke mu e taman.
Еве го фустанчето Евтино го земав 600-650 денари. Може чудно ќе ви изгледа затоа што го ставив на поголема закачалка. Имаше и избор, мене повеќе ми фати око едно друго, ама го оставив бато да бира Biljana butik kids, ако не можете да одите пишете им, ќе ви испратат од тоа што имаат.
https://www.instagram.com/thebabyclub.mk?igsh=MWljbGF1Z2hndTlubA== @Guns N` Roses зирни и тука има убави работи, јас нарачав бодиња многу квалитетен памук се и со везани апликации. Исто во Буњаковец позади на редот на Дестан до Мир Мар има дуќан со убава роба со вкус бирана.
Леле какво е Оваа кај мене во населба било а јас не сум ни шетнала да видамм, баш ќе поминам да видам какви има
Мислам дека така како што планираш ќе е таман, ептен ако ти е мерак за сликање облечи му па извади му ги после. Во комплетчево што го пратив имаше и обувки не знам кај сум ги ставила, сега ти ме потсети дека има и обувки Изгубен случај сум јас