Заκонсκи многу ρаботи неможе во нашава дρжава, ама за неκои луѓе заκоните не важат... па се иживљаваат со наρодот...посебно со тρудниците
Samo sto si dojdov doma i sto da kazam neznam skrsena od bolka gospod ova na nikoj da ne mu go dade da go dozivee mnogu loso se cuvstvuvam znam deka eden den pak ke se vratam vo ovaa tema ama sega moram da ve napustam za zal...
@verena cestitki duso golem da raste. @podravka ke se sterneme duso mnogu najskoro vo temata eve nie sme na sreina taman dodeka da stigneme do krajot na bremenosta ti pak ke ni se priklucis gospod e golem toj nikoj ne napusta nitu zaborava, eve Sega jas da si Kazam kolku sum tazna mas mi vecer zaminuva si odi za CH jasostanuvam sama srceto ke mi pukne ke mi prepukne so ovie doma sme vo vojna zosto mamo I Tato ne gi vikam ne znam veke kako da I pogodam izvinete za negativniot post
I jas ne gi vikam, pa sto? Tatko mi e pocinat odamna i sega nemozam jas na svekor mi da mu vikam tato. Golemo cudo pa i ako ne gi vikame taka. Bitno mana da se naslo kaj tugjoto. Prasanje imav jas koga ke se obidam da se navednam osekjam pod rebrata kako da me ubiva vo mesoto, sigurno bebeto e tuka i klocka. Za mene ne e problem, kje si trpam, tuku dali mozam nekako da mu nastetam na bebeto ako se navednam ilj slicno?
Дечки ај тазе информации за ГАК може ли да се избере доктор за пораѓај и епидуралната анестезија да се добие?
I mene me boli od desnata strana pod gradite dlaboko vo mesoto ko sto kazuvas, osobeno koga lezam,spijam i se vrtam na taa strana me zaboluva i tolku, nozinjata na bebuska i se tamu i me kloca pa zatoa me boli. Da ti kazam istoto skroz go imav i so prvoto dete, na istata strana, istata bolka i mi pomina duri posle nekoi 2,3 nedeli posle poragjaj, do togas se me bolese toa mesto Ajdeee kje izdrzime, nisto ne e toa za nas neli?
Duso blisku se Moite plus Toa jas sum na Eden sprat tie na drug no se nesto I fali I mi pravat problemi so mazot, demek Toa e najvaznoto nesto mamo I Tato da gi vikam jas se mazes na 25 godini znam Koj mi se majka I tatko ludi luge
И јас сум тогаш 4 ти ноември ама мислам дека нема да дотерам до тогаш судеки по претходната бременост инаку носам женско некако слично се осекав последниот месец пред да се породам се си се молам со ова да влезам барем еден ден во девети оти со претходното за 3 дена не бев влезена