И мене од денес грло,децава вирус фатија со температура и нос течење мене грло.По 3 на ден валда смеам да смукам од нив
Женски да знаете дека ве читам цело време, ова само на кратко да ве поздравам и многу ви се радувам на сите што сте при крај а бевте на почеток додека бев бремена и јас. Радувајте си се на секој момент зошто ви стигаат поклончињата најубави за кратко моево спие над мене додека куцам и не ми дава да мрднам со денови, лепенка На тема секс, од пусти страв немавме низ цела бременост, еднаш колку да се рече кога влегов во 9ти месец али ништо значајно не ни уживавме којзнае колку … сега скоро 40дена после пораѓај крварењето ми стопираше ама сеуште има жолтеникав исцедок … за муд не ме прашувајте, од плачење до смеење и радување, ролеркостер беше првиов месец, одвај чекав да ја заспијам и да легнеме. Сега веќе почнувам да мислам полека и многу ми недостига маж ми во таа смисла иако е прекрасен татко. Ноќеска баш си зборевме дека одвај чекаме да се нормализира се и да поуживаме малку наредниве месеци - се надевам за кратко
2 бременост кога ги осетивте прв пат бебињата??? Денес 16 сум ама некако како да ми заигра нешто во стомакот или јас си замислувам хахах. Првото тек 19 и нешто го осетив.
И со првото и со ова сега измеѓу 18та и 19та го осетив прв пат. Веќе од 20та недела баш убаво го осекам
На ali express има многу различни видови / и јас мислев да порачам ама се присобрав пошто паничев секоја недела и тоа уште толку ќе ми створеше снксиозност да проверувам цело време па решив да не порачувам
не ми се чека од алиекспрес понекогаш многу се задржуваат пратките, јас од старт сум без симптоми и многу долго време ми е чекање меѓу прегледи, сакам барем дома колку толку да можам да следам..
Немаме да речам. Имав на почетокот проблеми со бактерии докторот рече само со заштита. Мм секако не сака со заштита, еднаш успеавме со судни маки. Втор пат кога пробавме немаше како да се наместиме, веќе поголемка бев и пропадна обидот. Сега па ич не пробувам, јас желба немам, на почетокот имав по малце, сега не ми текнува на тоа со 300 работи на памет уште секс ми фали
Јас да се јавам од преглед денес . Бебка со долги ноџиња макененка ќе била Постелката веќе почнала да зрее ама докторката рече ништо алсрмантно . За две недели сум на Гак на преглед тогаш ќе бидам речиси 37.
На ГАК ли планираш да се пораѓаш? Од која недела се идеше таму, треба ли упат за цтг кога се почнува? сум заборавила како беше..
Да на Гак здравје . Мене ми даде упат на 31, краен термин ми е 25ти ама бебка е малце поголема со мерки, ќе видиме. Мислам се дава еднаш упат само.. @nate_93 да живо и здраво синчето срцка