Да, вака изгледаат за да ја држат влошката мрежеста, ма да не паѓа таа и така да ја носиш ќе ја стегнеш со нозете , секако тука си во соба два чекори. Мене не ми се допадна ми се иритираше раната, дека се сепак како најлонски такви.
Најверојатно е се во ред. Мене матичната ми измери во 24 недела вагинално и тоа зошто јас и спомнав неколку пати. Секогаш кога ќе и спомнев ми објаснуваше дека нема причина за грижа, како е високо поставено, плацента, така што немав сомнеж дека докторката си ја врши работата како што треба.
Ти благодарам, но имам уште едно папагалче, сирото душиче тажи по другарчето, за жал ќе морам кога ќе стигне бебе да го преселам кај внуците на чување.
Normalno deka zenata kje kupi nesto za vnuceto. Ne sum slusnala do sega da ne kupat babite nisto za novorodence. Postarite obicno kupuvaat koga se blizi vreme za poradjaj ili koga kje se rodi im ostanalo taka od stari vreminja.
@Puffy2019 - Оваа бременост имам почесто и желба и односи (кога ќе кажам почесто мислам на 4/5 пати до 18та недела) @nate_93 честитки мајка, брз опоравак!
мајки добар ден да ве замолам дали знаете дали се прави во државна скрининг на црева кај три месечно бебе