Ахаха среди се ти колку можеш, тој на крај само финесите. Мене мојов ми правеше педикир пред некој ден, а му побарав само да ми помогне со сечење на ноктите. Ама и ми ги налакира . Инаку за депилација не сум го ангажирала уште, за одмор се средив стоечки сама, а огледало поставено ниско доле (на капакот од шољата го ставив) под некој агол за да смета стомакот. И релативно ок поминав без многу напор, прво едната нога ја качуваш на шољата се средуваш, па другата, а во огледалото пратиш што правиш. Еве ако некој нема идеја .
Хаха исто и јас со огледалото. Имам онакво со постоље и исто го ставам на капак од шољата и се средувам. На маж ми му реков еднаш да ми помогне само ми рече нема шанси ти си луда и мора сам свој мајстор
Lelelee stvarno Sistina opremeni se i se super toa ama mnogu se udreni na biznis mnogu za zal preteraa Ne daj boze da go nosi patot tamu chovek da mora ...
сигурно е од тоа, телото ти е исцрпено. Па ако треба и подоцна тргнете, подобро да пропуштите неколку часа, да се опоравиш малку. Во Исо спорт сокот има доста електролити, и крева, но не знам дали може во бременост, сум го употребувала претходно. Убаво ти кажа и Морска сирена, пробај и со супа.
Луѓе ја мислам на моево девојче и се здосади у стомак и бара како да искочи Верувам дека и е тесно ама стварно какво мавање добивам... Се посилно и посилно некако. Btw-уште точно 30 дена до краен термин mixed feelings.
ако имаш апарат мери притисок бар 2 пати во ден, и запишувај секој ден намали со сол, газирано , и седи под клима ако приметиш дека е висок консултирај се со доктор ама мислам дека ке ти дадат метилдопа ( без рецепт е околу 130-140 ден и може да се пие повеќе пати во ден ама како прва доза на 12чх1 ). И јас не се сеќавав дека имам притисок и викав само отоци на нозете ама за чевли 2 броја поголеми и испадна висок притисок.
@Peperutce6 се повеќе ќе клоца и мрда, кај мене девојкава исто цело време си е активна не и се седи веќе тесно и е. Само нека си мрда . @nice-girl го мерам баш заради отоците, друга мака немам, а и 9ти месец знае да се качи, ќе следам ситуација. @АнаМаријаД честитки .
Што осеќаш? И ја сум тука така со термин, и све ми е увртено у глава дека ќе сака порано да излезе .... а си првото бев царски, па сеа мала паника ме фаќа
Нормално е да се чувстуваат ударите и движењата, бебињата се веќе големи над 2кг и посилни, а и треба да си мрдаат нормално е, на преглед ќе ти кажат дали сака да излезе или сеуште не, не се грижи.
Јас онака се нашалив , дека многу силно шутира од сите страни и многу се осеќам тешко . Без грижи , јас единствено што осеќам е дека многу силно ме мава и други ред работи за кои сме збореле на темава
Ќе си каже самото цтг а и докторот без паники сите не фаќа Друго прашање мислам и дека нема тема Што планирате да носите облека за вас кога ќе излегувате од болница?