Оти е многу малечко кожата му е осетлива, нежна, барем првите месеци да не се користи, понатаму може бебешки омекнувач.
Омекнувач можи малку, има со бебешка формула омекнувачи, ама подобро е да не се става. Фрош се најдобри ако ти е за осетлива кожа ама немаат мирис, Чико ми ги фалат, јас таков сега ќе земам, досега со Фрош исперив се, ама сензитив, не бебешки.
преубаво мириса, јас ги користам и течниот детергент и малку омекнувач ставам од синиот, ептен убаво мириса баш на бебе и никаква реакција нема на кожа од него а е со сензитивна кожичка..
Mojot ne prifati pa vopsto 10 ipol meseci sme pa nikomu nisto ne deka i mene ne mi zborea vaka treba taka treba ama probaj da ne se optoretuvas ssepak razlicni generacii frosh mene mi se pogodi
еден бел имав јас, вака мирисаше убаво, после на ништо ми немаа мирис, не знам може дека во сушара ги сушев затоа
Бекутан никој не користите? Баш убав мирис ми има, на бебе, на чисто...и течниот и омекнувачот. Јас за мене сум си купувала
И мене ми го правеле тоа со медот и цуцлата, се уште се сеќавам како мајка ми ми го раскажуваше тоа како да правела нешто добро Цела среќа па не сум била алергична. А сега пред две години да има дете, мед не се дава. Растени се во друго време, тоа ги сфаќам, но барем кога ќе каже човек дека доктор кажал дека не треба така, треба да го прифатат тоа, наместо да прават фаци или да даваат коментари од типот тој ништо не знае, или најдобриот коментар, а вас како ве израснавме
Ако си само за крв не е страшно за чекање, некогаш повеќе на шалтер има отколку што ќе чекаш за боцкање, ама покасно накај 12 нема ич гужва.
Од Нила, се префрлив на Бекутан 2 во 1 , што е. Преубав ми е. За вадење флеки, имам домашен сапун, милина чисти се и сешто.
Se stava ama od onie bebeskite ne od onie so standard gi koristime. Vo prvo vreme ne bi koristela omelsivac. So frosh I jas mu gi isprav alistata na bebe
Zdravo 36,3 nedela sum koi se uste kontroli me cekaat. Inaku moeto bebence seuste be saka da se spusti dolu pesacam vezbam ali ne ve molam iskustva
Devojki, dali nekoja imala situation na kratko krvarenje vo 9 mesec? Sinokja mi se desi , otidov vo bolnica me prrglrdaa ctg mi napravija I nema nisto. Sabajleto pak....I pak se ok. Utre sum pak na pregled . Ne se gledea od kade e toa malo krvarenje koe ne e so dinamika. Ima nekoja vakvo Iskustvo?