Ако е се во ред со постелка, бебе, ништо страшно. Може и некое мало хематомче да си имала. Мене така крв ми се појави на 4 ри прсти отворена негде.
ептен го погодил кај мене беа поминати, јас се боцкам навечер и сега и тогаш, вечерта кога ме примија во болница не се боцнав, се породив дури утре дента во околу 2 на пладне, не се отварав баш така лесно е сега пак истото се мислам, пошо пак сум во истата ситуација
Здраво девојки Минатава недела ми на брис ми излегоа Хламидија и Уреоплазма, две сексуално преносливи инфекции. Се сомневам во точноста на резултативе ама за да не оставаме на несигурност испив и јас и сопругот Азитромицин. Сакам да наоравам преглед и дополнителни иследувања брисеви и Имуноглобулими за овие инфекции. Дали имуниглобулими се испитиваат со упат од гинеколог или само приватно?
Излеговме да прошетаме до паркче со мм и ќерка , демек ај не е толку жешко да раздвижам малку, и еве сеа болки ме фатија, доле притисок некој мислам ќе излезе бебево, се осеќам како да сум не отворена туку расцветана Се напив еден магнезиум па ако не се смири да си фатам патот накај ремедика Вие нанкате ?
Јас отворив пред заспивање да видам што има ново Како си сега? Помогна магнезиумот, или го фати патот до Ремедика?
Се смирија, ама и стомаков камен ме држеше баш долго.. изгледа ќе се преспие и оваа ноќ @Anaroz1 Оо да? Вака болки да не можам да се исправам ни да седнам не сум имала, знаеше да ми се деси лажна контракција ама ова може пола саат ми беше тврд стомакот, воопшто немав вакви моменти во првата бременост или пак сум ги заборавила
И мене денес ме штракаа болки, повеќе како пресеквање долу ниско ама помина. Јас имам мака во одење, знае коската помеѓу ципата да ме мани толку силно шо потклекнувам и наеднаш ми укочва ногата, среќа е секундарна болка, изгледа некој нерв притиска. Кога ќе викнам мажот ми прво долу гледа на земја, ми вика со мислам водењакот пукна Го избудалив од кога е дојден, му наплатив за сите месеци. Тој кутриот кога замина Германија јас бев трет месец, сега се ни е интересно, и како намерно бебе да сака малце да си поуживаме во бременоста не излегува бе, оти цела бременост сама ја истерав, кога дојде кога ме виде со стомакот до гуша ептен јака слика бевме, емоции до плафон
јас на 2-3 пати до сега се мислев дали да одам накај болница. еднаш дури и се спремивме и излеговме па по пат ме пушти. не знам и јас шо е нормално, пошо и јас немав никакви болки минатата бременост. сега знае така да ме фати, да ме сече, да не можам да се исправам или од кревет да станам и после ме пушта. очигледно не се вистинските, ама сега кога си на крај стварно не знаеш шо е вистинско шо е лажно утре сум јас на прво цтг, па ќе видиме здравје