Дечки моево па абер нема, ништо не осеќам 21ви ми е термин, има време, ама па си викам пак ќе завршам со провокации како со првата битно јас денес почнав да перам петок сум пак на цтг па ќе видиме.
@Puffy2019 дефинитивно мажите не можат да гледаат такви работи , или барем повеќето. Мојот беше со мене на првиот скрининг , верувај дека му се слоши кога ме прегледуваше со сондата, вика страв ми беше нешто да не ти направи А замисли на пораѓај би се онесвестил сто посто.. Не може секој тоа да гледа реално , тоа е жртвата на мајката.. Како беше вицот: Ја гледав жена ми какви болки има кога се пораѓа, сега знае како ми е на мене кога сум настинат Секако подобро искрено да каже , не е срамота. Многу е битна подршката на мажот , јас во Гак нема да имам таква можност за жал. За одмор ќе му дадат ваљда некој ден , таква му е работата свесна сум од почеток... Мајка ми денес донесе еден куп работи за бебка , прво внуче мислам збеснала у тоа продавницитеУтре ќе имам еден куп работа, само да не ме остават после прегледот хаха.
Знам кое измачување е до последно кога треба да чекаш, па и провокации не дај Боже... Нека биде кога ќе посакаш ти
Девојки денес правев втор скрининг, постелка високо бебе ниско - 21 недела. Со првото се отворив 3цм во 8 ми месец и примав утрогестан, докторов вика не е страшно иако е свртен со глава надоле и е на бешика. Мислите дека паничам за џабе? Он ми рече само да не дигам и да одмарам
Аман бе од сондата да му се слоши хахахахахха Да, тој дефинитивно не е за на породување Најчесто луѓето што се војници, и таква слична служба се преосетливи, што не можам да го разберам тоа. Зет ми децата свои пред 6 месеци не си ги земал во раце, ќе ги повредел, страв му било А мојов е отпорен на такви работи, трн ќе ми влезе јас одма го барам да ми го вади затоа што сама ми вади внатрешни влакна исто со игличка, нема нешто што не се нафатил да го прави, и тоа така внимателно прави чудо е. И сега со муабетов ќе им сметал ми е малку ај не лажи Баш ме интересира утре како ќе поминеш на цтг, прво ќе ти е или второ? Колку ви се восхитувам на вас што имате мајки и можете да гледате како им се радуваат на внучињата
Мојов војник ама кога е за мене готово ништо не смее страв му е. Кога мислев дека ми пукнал водењакот и ај во систина и дека докторот да ме види и става завеса измеѓу , мм вика јас ќе умрев од страв да не ти се случи нешто за малку ќе исповратев се ХАХАХА какво сметање може само полесно да ти биде кога ти е подршка , знам дека многу значи Требаше претходната недела да ми прават ама рече рано е нема потреба , утре ќе видиме дали ќе ме стават или само ехо ќе биде, цела ноќ нема да спијам осеќам мене трема ме треска пред време... за тебе
Жива вистина , иде на различни задачи што све не видел , ама он од сондата се исплаши му се слоши . И вика на докторката јас не можам , мене ми е лошо, пребледел се измива со вода Не знам дали да се смеам или да плачам . И матичната на секоја контрола го викаше внатре вика ако е на стомак ехо може
Zdravo Dali izvadivte majcina knishka i kako se pravi toa? Go prasav maticniot mi se cudese sto e toa j zosto go baram? Citam vo grupava dosta bremeni vekje imaat takva knishka. Moze nemoj da mi objasni za sto stanuva zbor?
Ме изнасмеа со муабетот за маж ти Јака ти душа, по ова што го кажуваш ќе биде исто ко со зет ми (се надевам нема). Слатка трема те фаќа Ти благодарам
Не ми мереше, а имав болки од средата минатата недела и му пријвив, можеби не гледа ризик за сега нз - ќе го замолам следен преглед да провери баш.
Девојки дали некоја земала курс за породување од мамма.мк јас со првото не земав сеа сакав па дали вреди ме интересира фала ви
До кај 1000 ка беше во Биотек. Ич не ми текнува, дали 600 ден беше или 900… Ама повеќ од тоа не било.
Можеш и државно преку фондот во авицена 40 ден беше барем пред три години коа правев само прво треба да закажеш во авицена па матичен да ти даде упат сеа оваа бременост исто планирам така нз дали фармахем или биотек работат со упат од матичен