Дечки моево па абер нема, ништо не осеќам 21ви ми е термин, има време, ама па си викам пак ќе завршам со провокации како со првата битно јас денес почнав да перам петок сум пак на цтг па ќе видиме.
@Puffy2019 дефинитивно мажите не можат да гледаат такви работи , или барем повеќето. Мојот беше со мене на првиот скрининг , верувај дека му се слоши кога ме прегледуваше со сондата, вика страв ми беше нешто да не ти направи А замисли на пораѓај би се онесвестил сто посто.. Не може секој тоа да гледа реално , тоа е жртвата на мајката.. Како беше вицот: Ја гледав жена ми какви болки има кога се пораѓа, сега знае како ми е на мене кога сум настинат Секако подобро искрено да каже , не е срамота. Многу е битна подршката на мажот , јас во Гак нема да имам таква можност за жал. За одмор ќе му дадат ваљда некој ден , таква му е работата свесна сум од почеток... Мајка ми денес донесе еден куп работи за бебка , прво внуче мислам збеснала у тоа продавницитеУтре ќе имам еден куп работа, само да не ме остават после прегледот хаха.
Знам кое измачување е до последно кога треба да чекаш, па и провокации не дај Боже... Нека биде кога ќе посакаш ти
Девојки денес правев втор скрининг, постелка високо бебе ниско - 21 недела. Со првото се отворив 3цм во 8 ми месец и примав утрогестан, докторов вика не е страшно иако е свртен со глава надоле и е на бешика. Мислите дека паничам за џабе? Он ми рече само да не дигам и да одмарам