Ако имаш можност со авион мислам ти е боље. Ако не се лажам беше во Хрватска? Ама ако идеш преку Црна Гора тешко тебе со гужвиве по магистрала и на граница. Маж ми денес беше за Дубровник вика окапавме на граница гужва ненормална. А не можеш ли некако да останеш таму или мораш назад?
Авионски можам само што имам чекање 6 саати за нов лет. Докториве кажуваат легната да патувам со перница под задник. Ми завршува договор уште малку и немам како да родам тука. За жал морам да се вратам . Поголема недела поголем ризик за водењакот и серклажот
Уфф баш зезнато. Ни ваму ни таму опцииве. Не знам што да ти кажам, само ти посакувам лесно и безбедно да поминеш по пат
Назад нека го извадат задното седиште нека стават душек и ке си лежиш Тој шо ке возе ке возе претпазливо и полека на секој 2 3 часа ке застанувате да мочаш и да направиш некој чекор Мада сега по гужвите не препорачувам патување септември поарно Ако имаш здраствено осигурање најубаво уште 3 4 недели да останеш таму И провери со хр дали има мк склучено соработка за користење здраствени услуги
Hristinapan (на инстаграм), прееска баш случајно видов еден ваков што препорачуваше и трудници што може да го користат. Ако имаш инста, отвори ќе видиш на 4та објава и е тоа видео...
Дозволен е во бременост, го имам користено не ми се допаѓа, Rowo e добар ама е бааги поскап и на Magnevital не ми е убав, кога ќе се намачкаш разладува ама после тоа цела кожа ти лепи, единствено на Донвас го немам пробано, не можам да го најдам по аптеките.
+1 глас за Rowo, и мене ептен ми се погоди. Да, поскап е од другите, ама дефинитивно вреди за цената.