Смеам ли да јадам урда? Ја зимам од Кам Хомоље урдата ама не пишува на неа дали е пастеризиран производ или не. А баш си го замислив појадокот јајца со урда мх мх
Да. Мене матичната ми потенцираше особено во прво тромесечие да јадам урда почесто, и цела бременост јадам.
Ме утепаа киселиниве цел ден се стискам да не повратам... Ама јас сум си крива во 8ипол јадев месо мрсно со компир....
Завршивв јас , контракции на цтг 0.. Линијата поправа не можеше да биде. Бебе супер , ми испозира пак си добив слики од цела фацка , протоци и плацентс супер.. Наредна контрола за 5 дена здравје
Кај мене цтг ок ехо ок Кратко само ме погледна докторката И нареден пат ќе сме виделе Од толку плашење дали ќе стигнам до 9ти, сега ми личи дека ќе се молам да излезе на време Ајде само со лесно кај сите
јас колку болки имав во 8ми, цело време ми беше страв да не се породам пред време сите сме исти. ама ќе биде за кратко кај сите
Se rodi Jovana <3 52cm, 3480 <3 Na site vi posakuvam volku brz, lesen poragjaj, i spremen i posveten tim i doktor kako Afrodita. Beskrajno blagodarna do krajot na zivotot <3