Живо и здраво да е синчето! Што и да било, поминало, а вие похрабри продолжете да се гушкате и да бидете среќни заедно!
@Ena0310 @Dijana DM @Guns N` Roses честиткииии девојки убави Да се живи и здрави бебушките Ми ја нема и @Puffy2019 и ти да не се олесни
Cestitkiii na site mamiii, da vi se zdravi i zivi sonckite Zenski edno prasanje , kade ima da se razgleda fiokari za bebe ? Od kade imate zemeno sto bi mi preporacale ??
Кај мене уште ништо нема.. Тапи менструални болки и тапи болки долу тоа е тоа.. Бебето спуштено доста , ногата десна не ја осеќам. Некако мислам дека ќе биде за многу скоро.
Немој по болна точка те молам Ќе пукнам еве вака Вчера за прв пат забележав таква веројатно вистинска контракција, со сечење хоризонтално во матката, траеше околу 1 минута, со болки во половина, болки во заден дел на нозе како кога имам добиено и не, не се повтори. До утрово, секоја болка исчезна... @Dijana DM , @Guns N` Roses , честитки мајки, да ви се живи и здрави бебињата, и вие покрај нив @Dijana DM, се надевам дека сега се е во ред
И кај тебе на десна мава? Вчера како ме болеше со се стапалоооо. Си викам да не е од што ја свиткав претходната вечер, ама ми нема логика после толку саати да се јави и тоа по двете нозе (на десната беше многу појако).
И јас барам бел и за алиштата и за даската за пресоблекување да стои на него, да е широк ... Гледав во Форма Нова, на Кајгана имаше нешто на попуст ... Има во Јуск, Локо Кроко, после ќе видам и во Енци Менци ако имаат...
И тоааа како маваа ... Инаку сега имав на бришење лигаво , како желе структура светло зелено... Не знам дали е можно чепот да паѓа или исцедок е