Ќе ја прашаш докторката кој друг доктор може да те следи додека не е тука и ќе си се договориш со него
Значи веројатно се враќа после 8ми и тогаш е неработен, знам и јас кога закажував рече од 28 не сум на работа ама не кажа до кога
Здраво Матичната ми препиша фемибион и плус метилирана фолна да пијам,пиела некоја така плус метилирана? Со првото само фемибион пиев.
Јас требаше прва нед од септ да одам. Кога се јавив пред 3нед ремедика не ми кажаа дека ќр оди на одмор, само немаа списоци. И сега мислам дека можно е 11ти прв работен да и е , на 15ти отвараа списоци за септември, а јас прва се јавив во 8. Бар така ми кажаа тие на рецепција
Да јас пијам и во оваа и во претходната бременост, немам испитано мутации ама за секој случај бидејќи имам историја на бременост со аномалија.
Мислам дека нема да биде проблем зашто и јас принав ,јас сум со вродена тромбофилија ама пак можеш да си прашаш.Јас одев во Тонга кај Мида,кај одиш ти.
Не сум од Скопје и не сум била до сега па затоа прашувам за искуство, а имам голем проблем со колкот не можам да движам веќе месец дена сум со болки.
Ако одиш таму сепак ке ти направат преглед и ќе ти кажат што како.И докторот ќе утврди дали може да се направи или не .
Цело лето се бањам во Охридско Езеро, без никаков проблем да ми се појави, и тоа на Св. Наум, кај изворите, каде што водата е најчиста, на Славија, со кристално чиста вода. Штета што оваа недела времето не е баш за бањање. Пишував пред некој ден, еве и сега истото ќе го кажам: водата во езерото е со висок степен на чистота. Имам и потврдни информации од колеги од Хидробиолошкиот завод, секако и одобрение од моите доктори. @Anie93 уживај си на езерото слободно. Мене последниве 10тина дена ми беше потешко пливањето бидејќи ми тежи стомакот . Ко да ме влече надолу, па си пливав во длабочина до врат.