Нема женски уштее До вечер ќе биде. Сега ми ставија некоја вагиналета за да се отворам побрзо. Умирам од страв
Фала ви девојки за подршката , се надевам се ќе биде во најдобар ред. Синоќа мм дојде на прозор , плачам јас од страв плаче и тој, како на филм Камо среќа да можеше и тој да биде тука дефинитивно ќе ми беше полесно.. Би требало од ова да се отворам зашто мене некако сама слабо ми иде а и двете сакаме да се гушнеме веќе
Јас имав такви болки баш 2-3 дена пред да се породам и тоа навечер. Четвртата вечер се зачестија и станаа редовни и отидов на пораѓај. Едит: ова со 39 недели полни ми беше, ваљда рано ти е ама се спрема телото полека
Сабалје се разбудив со болно грло, глава ми паѓа и затнат нос...земав топла вода со лимон, можам ли нешто друго да земам?
Парацетамол витамин ц инхалации со чај од камилица вез тенџере ќе те опушти можеш и инхалации со физиолошки раствор
Не се плаши во државна ако си може и уште една да ти стават кај мене така беше со првата ништо со втората се отворив одма опушти се со лесно се ќе биде во ред
Ја ќе си пукнам од мака со овие мерки на ултразвук. Секој преглед , секоја контрола различна недела сум. Тука матичниот не ме прати на следење , кажува дека по ултразвук е добро бебето и не може со едно ехо да заклучи дека заостанува во развој Сега сум точно 24 недела бебе 706 грама. Се од глава до нозе одговара на 24 недели. По менструација 26 ме запишаа. Грло затворено серклаж држи
Ne se sekiraj, mojata celo vreme se vodese dve nedeli nazad vo odnos na menstruacija. Moze sme imale pokasna ovulacija. Bitno da si raste. Pa i poragjajot mi bese dve nedeli posle terminot