Ми се јаде некој хамбургер. Страв ми е од тровање.. Да кажете некое место посигурно со убав хамбургер?
Хахаха леле исто, прееска викам откако ќе се породам здравје одма хамбургер, пица, сега од се ми е страв баш ради труење
И јас ќе го предложев Fat Kitchen, значи врв над врвовите! Исто многу добар crispy chicken (ако е некој за пилешко) има во Junk Food на Илинденска.
Хаха бургер маниа, прееска му викав на мм ама рече ќе купи месо, дома ќе сомеле сам па ќе правиме домашни бургери
Девојки ми треба совет, 11+5 сум и се уште не можам да пијам вода, ноќеска не можев да спијам од болки во желудникот зошто си реков ќе пијам вода па макар на сила. Понекогаш може да пијам газирана ама најмногу 2 чаши и после ми е многу тешко, обично не ми е мака од џусеви и леден чај ама не сакам тоа да пијам, благо ми е. Дали некоја имала ваков проблем и како сте се справиле? Се трудам да внесувам овошје и зеленчук што содржат поголема количина на вода ама не е тоа тоа..
Ако не е од фрижидер убаво ладна нема шанси да ја пијам ...може да е само кај мене така. Пробај така.
Cela bremenost so maslo od badem od dm za bremeni se mackav. Vo 38 se porodiv ni ispukav ni nisto.... neznam do sto .... okolu 175 den bese.
јас почнав 15-16 та недела да се мачкам, две бремености и двете со павловичева, неам ниедна стрија, е сега не знам дали е до мачкањето пошо некои се мачкаат ама џабе.
јас си јадам апсолутно од секаде брза храна и фала богу ништо не ми се десило. Вчера јадев чикен од пласет, имам јадено бургер и од Тетекс. Секаде може да ти се случи, па и дома.
Женски што се спремате за бебе скоро Пакет памперс премиум 2ка /46 парчиња + бекутан 2ка /20парчиња нови неотворени - двете пакетчиња за 500ден Купив повеќе а ги пораснавме пред да ги отворам веќе сме 3ка подигнување од Влае
И јас сум 11 +5 Едвај издржувам со гадење,повраќање,болки во желудник и киселини. Докторката ми рече по потреба Пантопразол да земам и засега се покажа добро но краткотрајно. Пробај да јадиш почесто по малку барем додека помине овај прв триместар и симптомите. Поздрав и со лесно