Да јас два дена имав, дали некој капилар пукна и плус клексаните што примав на секое бришење имав. Не е страшно ќе се изгуби.
Има теми на форумов -што се е потребно за новороденче - што да се спакува за во болница Јас овие теми си ги листав и си правев мој список на работи што ми требаат
Мене ми се појави болка во препони пред 10 денови, но помина. Сега ме фаќаат јаки грчеви во една нога најчесто, ме штрекнува наеднаш и поминува, претпоставувам е од тоа како е наместено бебето.
Здраво, само што дознав дека сум бремена, 5та недела сум, пред да забременам пиев Зепира за анксиозност кои психијатарот ми ги прекина веднаш чим добив позитивен тест, сега сум премногу нервозна, вознемирена и навечер не можам да спијам, страв ми е да не се влошува понатаму во текот на бременоста, дали имал некој слично искуство?
јас имам другарка што со години е на терапија не знаммшто точно, меѓутоа дамо и корегираа доза не и прекинаа. Посоветувај се и со друг психијатар
Мене не ми поминува болката , неможам ни да спијам , не е толку јака , што од тоа што од страв око неможам да склопам