Bi sakala da be prasam ... imal li nekoj vakvo iskustvo... samo sto bev vo toalet i zabelezav nekoj bledo kafeav oscedok... sto bi mozelo da e ... se preplasiv... malku ima.. ne e mnogu obemno ama ima spored presmetkite sum bremena okolu 4 nedeli..ve molam pisete ako ste imale vakvo iskustvo
Јас имав цел ден кафеаво, вечерта дури и неколку капки крв, се јавив на болница докторката ми рече чим не е обилно не е страшно, дека се вгнездува плодот и ставав утрогестан едно пакетче и толку. Еве ме сега 31 недела. .. уживај не е ништо страшно
isti slucaj i jas,ama kako sto kaza feminkata pogore,nisto strasno i mojata bremenost za sreka pomina bez nikakvi problemi, so lesno zenski !!!
Meshinja moi ne znam vas kako vi pominuva vremeto preku den jas skapuvam od dosada doma i plus toa vo stan a jas sum naucena vo kukja da ziveam i plus toa nepoznat grad se uste ne se naviknav kako sto treba pa edvaj cekam da dojde bebusko da se guskame inace so mm do sega ni e super po cel den e na rabota ama koga ke dojde celosno mi se posvetuva mene i na bebusot bez razlika kolku i da e umoren. I mnogu me ima razgaleno a koga ke dojde bebushko veli nego povekje od mene ke go razgaluva. Pozz imajte ubav vecer
Околу 700 ден. се јас еднаш ги купив и толку зашто претежно бебенцата се исфрлале на бекутан и памперс , му ги купував виолета а сега тојџорс а шампон бубхен или хип други не уствари и џонсон е добар
Dusicki od ponedelnikot sum so majstori doma, narednite 2-3 nedeli taka ke bide, i sum premorena-sreka sto imam prekrasen soprug deneska i usisuvase,i brisese, od gubreto sto go ostavija majstorite.Ve citkam kolku mozam i vi pisuvam ne tolku cesto,da znaete deka e zatoa jas kaj i da e ke zaspijam od umor imajte ubava vecer site mesinja...pozz
@flower30 jas si staviv redovno kako sto si stavam. Doktorot koga mi zede bris vika - sto stavas, utrogestan, vikam - da. Tolku. Toa e terapijata, ne znam zs da ne si stavis
@flower30 i jas go stavav jas do 18 nedela gi stavav po 3 pati na den a od togas samo sabajle i navecer pa sto ispituvanja pominav nikoj ne mi rece da ne gi stavam,taka da nemaj gajle kako sto kazaa toa e terapija i treba da ja primame Inaku jas gi uspav mm i sinceto i sega malku tisina.I jas sum mazena vo drug grad i nemam nikoj tuka,sestra mi i brat mi se vo stranstvo isto i maz mi odi so meseci,drugarkite si se vo rodniot grad,se druzam so 2-3 devojki i toa..najcesto so sin mi sme sami po celi denovi,sami si se setkame i iskreno se custvuvam ispolneto nikoj drug ne mi ni treba Dobra nok mesinja
Мораш на лекар!! Во 2 бремености тоа ми се случи со тоа што едната ја поминав некако а другата за жал заврши со спонтан. И ве молам најдобронамерно.При вакви прашања не викајте не е страшно уживај.Несакајки ке си земете грев на душа.Некој ке мисли стварно не е страшно и ке си седи дома а работата ке се искомплицира.На пример што ако е знак за спонтан,знак за вонматерична ? Вашата бременост неможе да е иста со туѓата.
Vo pravo e @joy1 jas zaradi tie kravarenja sin mi go rodiv vo 7 mesec,vtorata bremenost mi zavrsi vo 20 nedela so spontan a sega od pocetok sum pataloska bremenost.Ne e sekoja trudnica ista ni pak bremenostite se isti.Zatoa koga se prekrvaruva se prima utrogestan i inekcii jas stavav na sekoi 48h dodeka mislea deka e rizicno,sega samo po potreba.I doktorite sovetuvaat za sekoja bolka,grcevi,a najmnogu za krvarenje da se poseti doktor.Najdobronamerno go mislam ova ne si igrajte so zivotot koga jas prekrvariv prvo pojdov na doktor a posle pisev ovde sto i kako se sluci i sto merki prezemavme i smetam deka site treba da se pridrzuvate kon toa pravilo za vase dobro i najmnogu za vasite bebcinja.
@okcenzi срцка фала што ме мислиш но денес неможев холтер да ми стават бев цел деен на работа не ни стасав онака да си го измерам...а бев многу отечена денес а плус пекол жешкоо и цел ден на нозе...половината многуу ме боли...утре сабајле ќе одам да испитам за албумини и тотал протеини а накај 10 ќе ми стават холтер ќе го носам 24 часа па во петок ќе се знае...се надевам ќе биде во ред...ќе ве известам ве поздравувам мешиња