Да те поздравам од Скопје со цервик од 36 мм Се вратив , супер помина се . Одма сабајлево отидов на контрола , беба е супер . 26/27 + некој ден , со глава е доле не е ниско , постелката е на заден ѕид. Фала ти на помисла
Доколку некој го засега. Случајно налетав на ова - бесплатни предавања за идни родители од стручни лица во Систина. Гледам има некои интересни теми. https://baby.acibademsistina.mk/mk/novosti/index/164
Zdravo devojki, pocnav so ctg i pregled kaj Dr afrodita vo remedika no bidejki bese spoen vikend na vtoroto ctv bev samo na redovna kontrola, a na prviot pregled izumi doktorkata da mi go napise nejziniot broj preku koj mozam da komuniciram na viber so nejze. Mi dadoa od pultot eden broj no na viber odamna ne e vklucen toj broj pa ako moze da ve zamolam dokolku ima nekoj nejzin broj preku koj komuniciral so nejze da mi go napise vo privatna poraka. Blagodaram mnogu.
Ајде да ве прашам јас како го држите хемоглибинот мојот е малку под граница железото ми е ок пијам капсули фероглобин јадем мед со коприва какао пијам месо јадам дајте некое решение па и таблети да се
И мојот ама бидејќи сум малку кнап финансиски решив ништо да не купувам овој месец... Основните работи: инекциите, прегназонот, метил-фолат и Утрогестанот (магнезиум по потреба).. Испив Флорадикс едно шише ништо... Матичниот вели Флорадикс таблети специјалистот две шишиња Флорадикс.. Таблетите наутро и навечер сирупот исто... Кога ќе видиш еден куп пари... Така да какао зелена пиперка салати цвекли морков... Ако немаш некоја мака ништо страшно... Сепак секој случај е засебен..