Куртулив од раѓање овој период Се надевам дека уште месец дена ќе издржиме Денес на патолошка помирно е
Девојки здраво! Имам закажано во вторник 34гн за брисеви да ми земе матичната, а примам циклогест вагиналети. На одмор е, не можам да ја прашам што се прави во ваква ситуација, прв раб ден и е тогаш. Да скокнам вечерта пред брисеви? Ваљда не е проблем еден ден ако скокнам.
Протеини во урина -, микроалбумини треба помалку од 30, кај мене се 30. А тек за месец ќе идам на гинеколог.
Штом ти е низок притисокот е добро, не се секирај, контактирај гинеколог секако, и мислам да повториш уринокултура за некој ден.
Девојчиња, наредна недела одам на море, 13та недела ќе бидам. Докторката ми рече море може, само базен и езеро не, ама пак со шубе сум некако. Да се бањам, што мислите, какво е вашето искуство?
Ќе си мењаваш купаќи одма чим искочиш од вода. Да базен поготово не , и не искачај на најакото сонце . Убаво да си поминете
Слободно да си се капиш. Со двете бремености бев на море во одмината бременост и си се капев. Ми одобрија гинеколозите и топ си беше.