Јас бев за првиот и вториот во Ремедика, презадоволна од др Афродита, и кај др Симонида да закажеш нема да згрешиш, стварно посветуваат внимание и се што гледа го кажува на глас, плус еден куп сликички
38 полна недела, бебе карлично. Дали би чекале докторите да се сврти или би ме породиле царски конкретно за Чаир. Ако ме чекаат, до кога? Или ако ме погодуваат царски во која недела прават царски? Дали би можело бебе да се сврти пак?
Здраво, ако може некој да ми каже дали резултатите се во ред? Бремена сум 28 недела и 6 дена. Фала многу
Може да се сврти, до кога би чекале не змам, ваљда до 40та недела, до термин Нели ако не искочи дека мора царски, сепак како и да треба ќе си биде се добро, не му ја мисли и царски да е.
Здраво девојки, Мислење за овие резултати? Примам SiderAL Folic, но веќе два месеци крвта ми е 110-112 а железото е ОК и сега матичниот предлага SiderAL Forte, појачана доза. Дали има подобра опција за терапија според вас, искуства? благодарам
Јас пијам сидерал форте и така ми е отприлика хемоглобинот со него зошто се мислиш дали да го почнеш, мислиш на нешто појака терапија да ти треба? Јас мислам да пробаш чисто ради тие другите параметри да видиш дали ќе ти ги покачи па ако не бива да бараш после тотхема или нешто друго
јас кај др Симонида идам, читав некој во темава пишуваше за кај др Афродита прегледите траат по пола час, кај Симонида мне е така за 15тина мин е готово така да одбери си сама, јас мислам др Симонида е постручна бар вака од зборување од искуства. @bokace1
јас имам добар хематокрит а хемоглобин и ер вака како тебе ниски, ниту матичната ниту др од Ремедика не ми даваат терапија за железо. Мислам дека не ти треба посилен лек ако вака ги оддржуваш
Искуство со др. Снежана Стојковска Булиќ за породување и водење на бременост? Докторката била во Ремедика а сега е во Систина