Не родив сеуште , контракциите ги смирија ( ама пак заболува) ама си крварам. Ме преместија на пин сум сега .
Ајде само смирено... Додека е во меше подобро е секој ден така велат... Ајде биди смирена се ќе се среди
Уште денес сум дома до 12, ако треба нешто да ти дофрлам до ГАК пиши обавезно. Од утре ќе имам комшии шо може исто да ти донесат било што, немој да се устручаваш да ми пишеш
Здраво Се двоумам меѓу овие две колични за бебе. Да споделите искуство доколку нелоја користела било кој модел?
На нас ни ја купија втората. За сега презадоволни. Неколку пати сме де шетале многу е лесна , лесно се вклопува. Корпата ја користиме и скроз солидна е. Оди секако види си во живо
Премногу ми е жал. Тука сме за помош сите со оваа дијагноза. Јас, @Thinkerbell. , @Karanfilce14 Слободно пиши ни ќе помогнеме со сите информации што ги имаме
Дојдов само да кажам дека се фаќам себе си со рака на стомак а бебе покрај мене Првите денови ептен ми беше чудно да не ми мрда во стомакот.. Ама затоа како ми фалеше спиењето на стомак ( тука проблем е течење на млеко ама ајт )
Уффф едвај чекам да легнам на стомак и асално да се свтрам од една на друга страна а да не ме сецне стомак Едвај чекам да се движам ко нормален човек а не ко пингвин. Едвај чекам да влезам во облеката од пред бременост. Едвај чекам да јадам соленко троа појќе од сега Ама највеќе од овие ЕДВАЈ, едвај чекам да го видам црвчево во стомак
Хахахаха јас штом оздравев од епизиотомијата мислам дека 500 пати клекнав и станав мерак ми беше што не ми тежи стомакот и што сум ко пердувче. За облеката пред бременост уште малкуу ќе си почекам, се преценив и сакав да влезам во 36 фармерчиња хахаха и оп кај газот стопираа, нече мочи Е баш така, тоа највеќе се чека и најубаво е кога ќе си го видиш бебчето. Имам измешани емоции за бременоста , и ми фали и не ми фали. Ми фали и да спијам јахах , со мм си викаме да ја дадеме еден ден на бабите и ние да спиеме цел ден да се правиме дека немаме бебе Слатки маки се овие
Ааа за спиењето си знам дека нема спиење ама ај се тешам мајка ќе ми дојде ќе ми биде при рака на почеток па ваљда ќе искористам бар некоја вечер да се наспијам Ама ај ќе помине и тоа неспиење за некој 2-3 год. А од маки дај боже само вакви слатки маки да имаме.
Лелеее ме потсети кога ме однесоа во соба , јас цела збунета од се и незнам што да правам. И викам сега како да лежам јас? Вика како сакаш. Лево , десни, на стомак. Аууу кога ми кажа на стомаак, сакав да ја гушнам хахахах
Бога ми ќе биде Не само од пред бременост него и едно бројче минус од тоа. Ама се во свое време, живи здрави прави прво бебка и ја па килограмите.
јас сега кога ги гледам алиштата број икс ес се чудам како мене пред 5м ме собирало во тоа, аххахах и ств не ми е јасно. Некако мн долго ми се чини дека сум дебела вака м ми е таман ама кога нешто облакам л веќе паника ме фаќа… дали некогаш ќе се вратам на сите убави алишта икс ес