Честитки мајка, бидете добро двете и брзо закрепнување. Вистински борци сте и знаевме дека ќе издржите
Добро сум , се и она е стабилна засега . Ми пукна водењакот и за два саати се породив . Ни на крај пат неочекуван шок беше за сите , но помина
Верувам , кога не ми го носеа бебчето отидов во делот што ги чуваат. Таму имаше мноогу мали бебчиња сите убаво ги чуваа не се секирај Баш памтам дека беа така ставени малечки слатки Ќе ја пуштат само да пораснее малку Добро и што си била во болница во моментот
Честитки нека е здрава и голема да расте и да ве радува .Дека јас го поминав тоа мораш да бидеш силна и позитивна .Големи борци се ,малецка е родена ама ќе биде голема.Пиши слободно ако ти треба нешто.
Nekoj da nema broj da mi dade od dr.nikola pancevski sistina ili sestrata kaj nego treba da se poragam ama cak imam zakazano na 1 oktomvri kontrola il ke vi bidam blagodarna
Имате инфо дали трудници ќе се ослободуваат од раб утре со мерките? Има мерка да не се престојува на отворено, ама не ги разбирам ИЈЗ ... некоја поупатена ако знае да каже За ситуацијата во скопје зборувам
Треба владата да донесе мерки овие беа препораки од министерство за здравство тоа утре владата да донесе мерки па фирмите да дадат мада не верувам заврши пожарот