1.105 грама 37см убавица За сега стабилна , интубирана е во машина за дишење . Како Господ никој не е
Ѕвончица бебче Без грижи, во сигурни раце е, колку и да се лоши Државна во други работи, им нема рамен за нега на предвреме родени бебенца. И кај мене ако тргне нешто порано од 34та, ќе морам таму. Баш така, Господ сите да не чува
@bokace1 храбра мама браво Нека е жива и здрава , и да пораснееее голема голема Ќе биде супер , ќе се грижат за неа убаво не се секирај. Ти како си? Пиши ни кога ќе можеш
Честитки мајка, бидете добро двете и брзо закрепнување. Вистински борци сте и знаевме дека ќе издржите
Добро сум , се и она е стабилна засега . Ми пукна водењакот и за два саати се породив . Ни на крај пат неочекуван шок беше за сите , но помина
Верувам , кога не ми го носеа бебчето отидов во делот што ги чуваат. Таму имаше мноогу мали бебчиња сите убаво ги чуваа не се секирај Баш памтам дека беа така ставени малечки слатки Ќе ја пуштат само да пораснее малку Добро и што си била во болница во моментот
Честитки нека е здрава и голема да расте и да ве радува .Дека јас го поминав тоа мораш да бидеш силна и позитивна .Големи борци се ,малецка е родена ама ќе биде голема.Пиши слободно ако ти треба нешто.