др христина во ферти клиника, темелна е во се, сите испитувања прегледи лабораторија ги дава на време
После секој преглед бев со прашалници во глава секоја работа ја кажуваше беше половично кажано и не знаев дали е добро или лошо тоа што ми го кажува. Кога и да ја препрашав пак не добивав конкретен одговор. Кога има гужва гледа само да поминат сите што побрзо. Не ми е многу посветена иако има знаење. Можеби е такава станата затоа што е пред пензија не знам...
Од скопје си така? Гинековита др Сузана ја сум задоволна втора бременост ми води ако воопшто примаат нови
Јас кај д-р Надица сум била само еднаш на преглед, кога се сомневав дека имам инфекција затоа што имав симптоми. Чекав саат ипол за да бидам примена зашто во исто време бевме закажани 3-4 жени. Прегледот беше со брзина на светлината, воопшто не беше заинтересирана за муабет, рече ќе ти се јавиме кога ќе стигнат резултатите. После три месеци стигнаа резултатите… never again кај неа.
Да да често се случува и ова. И не е достапна многу за пациентите се иде преку сестрите како расипан тел.
Дали вие што носите женско, престанаа да ви растат влакна на нозете? Јас не можам да се начудам каков благодет е да не мораш да се депилираш. Екстра естроген е чудо!
Не знам дали полот на бебето има врска. И јас имам женско и мене ми се намалија влакната во бременост ама не се секирај ќе си се вратат пак после пораѓај.
Нема врска полот на бебето. Скоро прекинаа да ми растат влакна, ептен ретко, заборавав кога сум ги депилирала. Ама затоа сега...
Мене Личоски ми е матичен, јас паралелно терав прегледи и кај него и во Ремедика, секогаш детален, не се брза, ми објаснуваше по пола саат нешто ако прашам, секој преглед исто беше. Знае да е уморен при крај на смена ама нема да пропушти ништо. Едино што ехото му е постаро, ама и сам си кажува, тоа што треба да го види се гледа, само нема сликички и останато.
Јас си поврзав дека мора да е од бременоста, пошто не може туку така одеднаш баш сега да немам влакна, а цел живот ми растеле за 2 недели А депилаторката ми рече, дека носиш женско затоа, и си го прифатив така