Мене ми е прво дете и освен количка и нешто ситно ново алишта ќебе,бањарка, се планирам да користам од внуци и деца на другарки. Ништо од тоа не е искористено за да не се користи пак. Плус што бебешките работи и опрема се отров скапи.
Да, до сеа само му купив две три комплетчиња од што ми беше мерак, другото се ќе користи од првото дете не гледам причина зошто да не користи.. Само седиште планирам да му купам да имам кај да ги седнам двајцата...
Да, дефинитивно. Машко па женско се, но се што е неутрално од облека си носи од батко и. Особено тетра пелените и постелнините многу ми се наоѓаат. Секако дека докупив и ќе добијам, но тие работи не ми се на одмет
Фала ви на одговорите, за алишта и второво се ќе си користи од бато, буквално само едно комплетче купив За бањарките највеќе ми беше дека некои до скоро ги користеше ипак за лична хигиена се, ама тоа што викате на 90 ќе пуштам се и пегла после тоа ќе биде ок
Немам второ дете, ама кога би имала, до бањарки, до ќебенца, се има да користи од првото, таман да фрлам после и да не ми фаќа место Вака ми личат нови и ми е жал да ги фрлам, а немам блиски на кои сега би им требале. Така да второ (ако имам некогаш) машко, женско какво сака нека е, има да користи куп розови работи за по дома. Бар од тие големите де од типот на постелнини, тетки итн.
да се надврзам и јас, бањарки уште ги користи големата, тоа бебе доби ново, другото се си користам, тетри имам од мои братучетки од пред 20 и кусур години тетка ми ги чувала, ми ги донесе кога се роди првата ги исправме на 90 ги користев и со првата и сега со малово, се зафркавам дека се за женски деца, она има две женски и јас сега