Help.. Од вчера сум затната до тој степен што и глава почна да ме боли,не сум спиена ич како што треба. Прснав аква марис baby ама ништо не ми помогна.. Можам ли нешто друго да користам? 13+ сум.
Инхалации, оној џебен инхалатор со еукалиптус помага моментално само.. лепенките детски за одзатнување исто со еукалиптус.. викс смеело да се намачкаш да те одзатне
Смее да се користи диво оригано во бременост? Јас читав само солени спрејчиња смеело за се друго само по препорака на доктор.
Локално е, прашај и во аптека ќе ти кажат. Ама ако ти е страв пробај со инхалации со физиолошки. Мене лично спрејчињата со солен раствор никогаш не ми помагаат. Во бременоста ме фати грло и си ставив ракија со бибер на грло, па кога и кажав на матичната рече паметно си направила. Ама нели, секој од нас е различен...
Синомарин ампули за инхалација Има, да пробаш со нив, или физиолошки само. Можеш по повеќе пати од нив не се штетни и на бебе ги даваат. Во консултација со матичната јас прска и септаназал за деца. При настинки, вируси има лекови што се дозволени и за пиење и за инхалации само треба да си прашаш матичен
Само мојава бебушка е како терминатор? 30та недела сум внатре се случува карате тренинг. До степен да не се поднесува
Не си сама на моменти си викам ама бе дете што стори, приуетки прај, фудбал игра, брејк денс што ли прави не знам Ама нека нека битно да мрда, ќе издрзиме уште малку. Само кога ќе искочат да бидат мирни