Јас и грчеви одвреме навреме и кичма ме кине не можам да одам ништо не ми помага Еве веќе и два дена изгледа ми фатил некој нерв на левата нога едвај ја движам
10+5 сум, повеќе пати до сега ме заболува желудник онака ептен гадно и ми се подува стомакот. Ќе трае саат-два зависи кога како и ќе се смири. Некоја со слично искуство? Утре сум на гинеколог секако ќе зборувам и со д-р за ова.
Пијам едни што се пијат демек 1 дневно сега гледам не пишува на нив од колку се. Може треба да почнам сабајле и навечер да пијам. Овие сабајле после јадење ги пијам.
Јас пиев од овие. Кога бев веќе крај на 8ми ептен имав и грчеви и се ме болеше. Си пиев и по 3 на ден. Ептен ме опуштаа и не ми ствараа течна столица како магнезиум директ. Пробај супер се. Можеш и со магнезиум гел да се масираш. Колку било интересно да си имаш ќерка Само ја модирам со машнички и убави чорапчиња , мама 2 е женскава со оутфитиве. А на почеток толку многу сакав машко Јас кога се пораѓав викав веќе никогаш нема да имам пак дете ама кога ќе ја видам викам нема да биде лошо уште едно за 3-4 години Поздрав од нас ги чекаме сите нови другарчиња
Леле, мини пеперутче, преслатка е Кажи ми каде наоѓаш фустанчиња и машнички за на глава ама памучни, се што видов е полиестер шубе ми е на главче да им ставам.
Сестра ми има две девојки и им порачуваше од ktn.mini прееслатки и преубав материјал. И јас ќе порачам деновиве и ќе споделам, нека пратат плус членкиве уште некоја ваква страна
Ова и е подарок од синсеј. Цело е памучно само тулот нормално не е. Има уште баш видов минатата недела , и земав и уште два три модели вака како бод фустанчиња од таму. Машниве и ги земав сите од тему. Има многу избор и сите и се памучни. Ќе ги испереш и топ се. Сум гледала машнички и во локо кроко. Инску најубави работи можеш да најдеш по локалниве продавнички за бебиња верувај. Ни молови ни ништо. Во Драчево сум купувала во бутик Стефана и Билјана супер работи. Фалааа ти многу
Добро сум , беба стабилна е падна до 950 грама два дена па вчера качила 990 грама Црвец Сеуште е на респиратор , и цела е на татко и
Супер, фала ти многу Јас уште им немам земено ни едно фустанче, само шпикознички имаат за почеток, помалечки ги очекуваат па одам на карта комоција, ама за голема молитва замислата ми е баш такви фустанчиња слични на ова