Пијам едни што се пијат демек 1 дневно сега гледам не пишува на нив од колку се. Може треба да почнам сабајле и навечер да пијам. Овие сабајле после јадење ги пијам.
Јас пиев од овие. Кога бев веќе крај на 8ми ептен имав и грчеви и се ме болеше. Си пиев и по 3 на ден. Ептен ме опуштаа и не ми ствараа течна столица како магнезиум директ. Пробај супер се. Можеш и со магнезиум гел да се масираш. Колку било интересно да си имаш ќерка Само ја модирам со машнички и убави чорапчиња , мама 2 е женскава со оутфитиве. А на почеток толку многу сакав машко Јас кога се пораѓав викав веќе никогаш нема да имам пак дете ама кога ќе ја видам викам нема да биде лошо уште едно за 3-4 години Поздрав од нас ги чекаме сите нови другарчиња
Леле, мини пеперутче, преслатка е Кажи ми каде наоѓаш фустанчиња и машнички за на глава ама памучни, се што видов е полиестер шубе ми е на главче да им ставам.
Сестра ми има две девојки и им порачуваше од ktn.mini прееслатки и преубав материјал. И јас ќе порачам деновиве и ќе споделам, нека пратат плус членкиве уште некоја ваква страна
Ова и е подарок од синсеј. Цело е памучно само тулот нормално не е. Има уште баш видов минатата недела , и земав и уште два три модели вака како бод фустанчиња од таму. Машниве и ги земав сите од тему. Има многу избор и сите и се памучни. Ќе ги испереш и топ се. Сум гледала машнички и во локо кроко. Инску најубави работи можеш да најдеш по локалниве продавнички за бебиња верувај. Ни молови ни ништо. Во Драчево сум купувала во бутик Стефана и Билјана супер работи. Фалааа ти многу
Добро сум , беба стабилна е падна до 950 грама два дена па вчера качила 990 грама Црвец Сеуште е на респиратор , и цела е на татко и
Супер, фала ти многу Јас уште им немам земено ни едно фустанче, само шпикознички имаат за почеток, помалечки ги очекуваат па одам на карта комоција, ама за голема молитва замислата ми е баш такви фустанчиња слични на ова
Ох ох ти две имаш за модирање што убаво Штом е така убаво си земала прво шпикозни тие се најлесни за облекување и ако се поситни. 50-56претпоставувам имаш. Мојата се роди 3880 , 56ки ни една точна не и беше дека она е подолга. Сега е еден месец и сме на 62. Види по локалниве продавници и во Ѓорче , Карпош ќе им најдеш за дотерување ехеее. На тему имаш и интересни чорапчиња за такви пригоди ептен убави само читај материјал.
Здраво, изгледа фатив стомачен вирус - повраќав два пати и имам течна столица. Препорака што да пијам јадам , 23 недела сум.
Не сум пиела во бременост, консултирај се со доктор или прашај во аптека. Јас тие што ги пијам кога имам стомачен (реинтегра) не се баш за трудници ама сигурно има нешто на поприродна база.
Hahahha odamna ne ni stignuvam mn da citam, si teram 25 nedela. Sega za sega vo red so maliiii problemcinja.
Ајде да биде се во ред до крај. Те нема во чистата за термини, кога треба да стигне бебо? Момче или девојче ?
Здраво, дали знаете која е цената за водење бременост кај докторката Симонида Котларова во Ремедика, дали има некој пакет или пак секој преглед се плаќа посебно, во секој случај од прилика колку доаѓа целата сума. И исто цена на пап тест, вагинално ехо и брисеви ако знаете, исто кај неа ?