Ама како што сум те читала ти имаш родено големо дете природно зошто сеа би било проблем може генетиката е таква зашто паника прават боже и мене првото ми е големо родено очекувам и ова зашо раст да успоруваш не ми е јасно
Јас одев на Акупунктура кај Мида во 2рата бременост.Мене ми помагаше .Со жешки игли не смееш мислам ама види со обичните може ќе те ошушти.Јас правев со обичните игли.
Пишував веќе претходно, мерките не се многу веродостојни. Моето бебе беше прво две недели помало, потоа се израсмни. На крај ја мереа 2 недели поголема. Главата и одговарала како за 3 недели поголема, големо главче имала.. Ден пред да родам ја мереа 3300, се роди поголема. Главчето помало не можеше да биде, не беше воопшто бебе до голема глава ко што ме плашеа. 37цм е на последниот ултразвук, 33 пишува на картончето за испис.
Исто. Исто крварење, болки немам, понекогаш ептен малку ама крварењето се повеќе ми личи ко менструација на почетокот и последните денови
Ajде до следна контрола сигурно ќе го видат убаво и ембрионот А која недела си уствари по менструација?
Мајки нормално ли е и бебето во мешето да е уморно и да не биди многу активно понекогаш знае многу а денес неколку пати ама не толку ... И тоа кога ќе седнам кога ќе одмарам знае да се тегни и оп или ноџето или газето ило главчето ќе се оцрта на меше.. Инаку 31+5сум
Женски кажете нешто за олеснување на болка во плешки? Ако имате некое видео со стречинг вежби што ви помогнало или крема некоја последнава недела ужасно ме боли и да лежам и да седам
Продавам трудничка перница од Сомниа, со посебна навлака ама може да се пере и самата перница во машина за перење. Подарок медицински појас за трудници. Цена 800 ден. За слики пишете ми во порака.