1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. portokal*

portokal* Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2019
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    44
    Normalno e da varira i da se menuva.Isto i magneziumot moze da predizvika potecna stolica

2. mama11

mama11 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2024
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    363
    Јас до второ тримесечие имав течна столица, па ме фати вирус па сега се оправи. Во првата бременост до последно имав и на пораѓај имав на секоја контракција :D:(

3. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.557
    Допаѓања:
    16.637
    мене ниту еднаш не ми ги ставиа да ги проверам на крвна слика :)за два дена влагам во 28ма недела

4. snegce

snegce Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    568
    Би благодарам на одговорите. И уште едно прашање. Дли е задолжителен магнезиумот цела бременост? Матичниот рече само оние витамините да ги пијам, додека во првата бременост друг приватен доктор ми даде и магнезиум во цела бременост. Го прашав и ми рече јас одлучувам дали треба дали не треба, ама некако ми е шубе....

5. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    8.068
    Допаѓања:
    13.232
    Па треба да е според мене, бо не е, сепак матката е мускул, ќе ти олеснува тебе, дури и дупла доза се пие, за да се опуштаат мускулите. Слободно пиј си.