Се пуштам на форумов и од навика доаѓам на темава Со лесно на сите, да си дочекате здрави бебенца во раце па се читаме во темите за бебе
Здраво девојки, ве молам кажете ми вие што ги разбирате резултатите од времиња, ддимери, хемостази дали ова е ОК за 29+2 ?
Да се пријави госпоѓа паничарка - ме болеше и минатата недела и денес цело сабајле и ја му вртам на матичниот бидејќи има и он цтг апарат приватно го работи и му викам другар ја доаѓам кај тебе да ме видиш. Идам таму, викам ја сум со болки ко у овулација, веројатно е лажна тревога ама сакам мирно да спијам. И ај ме става на цтг и покажува болки ама не родилни, го глеа бебево вика што нема да те боли тебе друго те боли глеј го со глава ти е баш на бешика и кога лежиш, а не да си исправена. И ништо парацетамолче и магнезиумче и сиктер. Среќа па со оваа мојава рестрикција од 28 натаму бебето од 2.5 недели поголемо сега е само 6 дена понапредно и со бога напред да истуркам уште месец дена за да не се мачиме и ја и оно на пораѓај. И тоа е жени ситно газам еве Петок 32ра па здравје си викам се гледа крајот да се олеснам
блиску сме биле ние. Мене ме спукаа паники и отидов во ремедика уште во 24та ме ставиа на цтг денес пак имав болки ама сега си викам седи Ание ќе идеш за 3 недели на контрола
Ќе се јавиш на гинеколог и он најдобро ќе ти каже кога. Од прилика недела дена по тестот ако е позитивен веднаш по некој ден на доцнење на циклус.
Некоја што зимала ферозомал да имала стомачни тегоби од него? Не знм дали само се поклопи ама откако го зимам деновиве ме боли стомак, имам гасови и течни столици
6 полни недели од прв ден на последна менструација. Веќе би требало тој период и срцева акција да има. Претходно нема нешто многу да гледа освен да констстира бременост и ќе треба пак брзо да идеш за срцето. Мене така ми рекоа на клиниката кај што правев инсеминација, да почекам 6 недели и да дојдам за прв преглед.
На втор скрининг на гак. Јас прашав дали принтаат и даваат и она рече да обавезнп ова све иде кај тебе