Па нас не' имало баш доста што сме тука некаде блиску со термини ќе се бркаме пред самиот финиш Почнавте ли со перење и средување на плакар за бебе, торбица за во болница и такви работи? Ние горе долу имаме се што ни е потребно, ама уште немам почнато со перење и редење, се' си мислам дека има уште време
Јас сум поназад од вас ама кога сме на темава, мене не ми е јасно зошто пелените се отвараат и се чуваат во комода, организер отворени? Што е поенатата само прашина да фаќа
Е и мене не ми е јасно искрено, а ги гледам сите почнале да го прават тоа.... особено па кога ги отвараат и редат како "торти" за поклони. Тоа ми е толку нехигиенски и не мислам дека некогаш би ги искористила тие. Јас купив само две мали паковања Pampers size 0, (ако треба ќе докупиме уште штом се роди, ако не, ќе се префрлиме на size 1) и не планирам да ги отварам дури не се вратиме од болница.
Како се справувате со главоболки, секој ден сум со главоболка некогаш се трпи некогаш не, а и времето е многу променливо и тмурно
Исто, прееска кога ме мавна по желудник мислам ми се стужи животот... Доле да не зборам една болка кај препоните страшна не можам да одам... Лежам не можам да се наместам ма какви перници ништо не помага. Сега бев на преглед ми рече доле е со главата се мести затоа боли натежнува надоле... 35та влагам задутре тука сме...
Море прееска кога ме фати страв со болкиве викам како ништо не сум спремна ни торбица за во болница ни алишта за дете баш ништо
Јас да не се заречам, добро се држам, немам некои јаки нелагодности. Уште одам најнормално на работа, иако баш доста време возам, ама немам проблеми засега. Мислам дека и заради тоа некако уште сум лабава. Дури на 10ти ноември ми закажаа ултразвук, па тогаш ќе го видиме синко до каде е.
Веќе сум 30+1, до пред недела ипол, летав без проблем си завршував работа по дома, да си средам, буквално можев се. Како одеднаш да ми се зема силата не можам од кревет да се оделам, дали и на вас ви се случи ова или треба да се загрижам? Ми фали старата енергија што си ја имав, баш кога ке треба да средувам по дома за беба јас ваква ли ќе бидам?
Јас сум 31+2 ...до пред 2 недели ни тежина имав, ни мака.. сега да се наведнам не можам. Кога се вртам во кревет маки мачам хахаха А и прилично ме притиска доле, бев на контрола ми рекоа повеќе да одмарам, инаку другото се е во ред.. како што доаѓа, се повеќе ќе ни теже
Јас торбата денес ја спакував и тоа делумно ми фалат папучи на пример За перење не сум почнала иако мајка ми секој ден тоа ми збори ама па немам уште шкафче купено. Некако многу сум си лабава ќе ми дојде денот нема да сум спремна ништо плус сум со намалена плодова вода може и порано да се породам ама јас уште си викам имам време
Човекот земал големи пари, не се баш интересира дали можеш или неможеш да поднесеш. Добро што си заминала. Иначе трудна не трудна тежок е тој за пиење. Има на пазаров 1001 препарат за железо. Пробај сидерал е добра форма или хемофит плус од health aid одлично се поднесува. Јас пиев од now имаше сестрами нарачано доста за нејзината бременост па тој го пиев.