Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    7.934
    Допаѓања:
    24.825
    Не е исто боди и шпилхозна.
    Боди ти е како долна маица , само што се закопчува. А шпилхозна ти е облеката за одозгора.

2. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.612
    Допаѓања:
    16.863
    и мене првиот триместар ми беше полесен од вториот. Имав енергија повеќе. Нормално е се, не си набивај вина, во деновите кога ти е подобро средувај си работи. Не мора секој ден да е 100%продуктивен а и не може:D

3. pikachu2

pikachu2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    595
    Допаѓања:
    1.369
    Тука сме ние со термини, ама јас прогнозирам дека ќе се породам со второво почеток 9ти месец.
    Сега сум од утре петочки 32 ра недела и го газам веќе 8миот месец.
    Јас имам енергија ама мислам дека ми е бидејќи сум на некоја здрава исхрана од 28ма и од тогаш осеќам дека сум повеќе витална и енергична, а и првото ми е 3.5 години така да нит ме остава да помислам да седнам - а не да си одмарам :whew:

На Moon lovers му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Moon lovers

Moon lovers Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2020
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    60
    Јас грешно имам пишано, од денес точно 31ва недела, место 6 вчера 1 сум пишала :lol: инаку може да значи мноогу исхраната, јас искрено не пазам ич а и во последно време овошјево по маркери не ми се погодува, праскиве без вкус, мандарини кисели и слично.. ама ке пробам да не е до тоа а си земав и упат да направам една крвна слика, дали во 31ва или во 32 се влегува во 8ми?