1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. Milkiway

Milkiway Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2020
    Пораки:
    7.391
    Допаѓања:
    19.212
    Па таму мислам не се бира доктор освен ако не се договориш, треба директно да прашаш, ама јавна тајна е дека се плаќа тоа екстра и се фаќаат врски не знам како не го знаеше тоа до сега за ГАК штом и еднаш си се породила. Мислам и врапчињата веќе знаат за гак и чаир дека е така, вака кој е на дежурство тој ќе те породи

2. Маша2024

Маша2024 Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2023
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    93
    Јас сум во Германија и за 5,3 на гладно ми дадоја инсулин и ме следат секоја недела

3. Fudbalgirl

Fudbalgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2014
    Пораки:
    420
    Допаѓања:
    324
    Мислам веќе не ми може да ти дојде ако те фатат болки не им даваат ако нешто договориш кога е дежурен па за царски или провокации, јас со првото се породив таму исто ми кажуваше докторот за еден недела дојди ако имаш болки ќе си дојдеш па кој е на смена тој и на крај во 40та се дог на дежурен со провокации и овој доктор не доаѓаше на повик уште тогаш и нејќеше пари ништо

4. mama11

mama11 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2024
    Пораки:
    403
    Допаѓања:
    440
    А на прием си кажувате дали сакате во апартман после ?
    Јас со првото имав среќа и ми се погоди оваа на смена сеа што сакам да ме пораѓа ама сеа којзнае како ќе биде...

5. DaisyDoo

DaisyDoo Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2021
    Пораки:
    2.346
    Допаѓања:
    11.902
    За колку време закажуваат во Ремедика, ако се јавам еве утре?
    За прв скрининг ми е.

И дали докторката Елена Петрова е сеуште таму?

6. pikachu2

pikachu2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    1.397
    Жени денес бев да ми земат брисеви 34+5 и ми измерија скратено грло 24мм, ме пратија во Чаир таму ме гледаше некој рандом млад бидејќи докторот на смена беше на пораѓај.
    Ми измери 28мм грло ама отворена 1цм и двајцата доктори ми даваат макс уште две недели и викаат бебето е као ок во 36 та е да не се секирам, ама ја сум преиспаничена.
    Одам уште на работа со седење и си викам ова бебево ќе тргне сто посто порано ако седам толку долго.
    Планирав да одам до 36 ама веќе имам болки и мн ми притиска, цтг нема утерични контракции за сега.
    Не знам што да правам, не ми се останува дома ќе ме мава на психа

7. Lostinparadise

Lostinparadise Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2019
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    2.313
    Па и јас мислам дека е нормален а и немав јадено ништо 14 саати

Да имам од претходно ама не пијам цело време терапија гледам со исхрана да го одржувам, ептен некогаш кога ќе ми се качи многу пијам апче :?: