Па таму мислам не се бира доктор освен ако не се договориш, треба директно да прашаш, ама јавна тајна е дека се плаќа тоа екстра и се фаќаат врски не знам како не го знаеше тоа до сега за ГАК штом и еднаш си се породила. Мислам и врапчињата веќе знаат за гак и чаир дека е така, вака кој е на дежурство тој ќе те породи
Мислам веќе не ми може да ти дојде ако те фатат болки не им даваат ако нешто договориш кога е дежурен па за царски или провокации, јас со првото се породив таму исто ми кажуваше докторот за еден недела дојди ако имаш болки ќе си дојдеш па кој е на смена тој и на крај во 40та се дог на дежурен со провокации и овој доктор не доаѓаше на повик уште тогаш и нејќеше пари ништо
А на прием си кажувате дали сакате во апартман после ? Јас со првото имав среќа и ми се погоди оваа на смена сеа што сакам да ме пораѓа ама сеа којзнае како ќе биде...
За колку време закажуваат во Ремедика, ако се јавам еве утре? За прв скрининг ми е. И дали докторката Елена Петрова е сеуште таму?
Жени денес бев да ми земат брисеви 34+5 и ми измерија скратено грло 24мм, ме пратија во Чаир таму ме гледаше некој рандом млад бидејќи докторот на смена беше на пораѓај. Ми измери 28мм грло ама отворена 1цм и двајцата доктори ми даваат макс уште две недели и викаат бебето е као ок во 36 та е да не се секирам, ама ја сум преиспаничена. Одам уште на работа со седење и си викам ова бебево ќе тргне сто посто порано ако седам толку долго. Планирав да одам до 36 ама веќе имам болки и мн ми притиска, цтг нема утерични контракции за сега. Не знам што да правам, не ми се останува дома ќе ме мава на психа
Па и јас мислам дека е нормален а и немав јадено ништо 14 саати Да имам од претходно ама не пијам цело време терапија гледам со исхрана да го одржувам, ептен некогаш кога ќе ми се качи многу пијам апче