Ова претпоставувам е за да избеде лузната? Според тоа што се користи за лице... Мене па тоа не ме замара многу, битно кога ќе дојде да си тече како што треба природно, да не мора со провокации.
UPDATE Дека сум од денес 36 та и јас Шкорпијата, продолжи со својот инает и интуиција и утре има последен ден на работа. Ама trust me, бебево ќе го имам до крај на Ноември осеќам!
Девојки ние го пораснавме ко слипинг креветчето па го продавам бидејќи немам каде да го чувам пастел розе креветчето доаѓа со соодветно душече, креветчето е преубаво со приспивна музика и неколку фази на нишкање со далинско. Подесување на висина. Димензија 85x55 Предната мрежа се спушта за лесно внесување на бебето и практично приближување до кревет, доле е со тркалца за поместување низ домот. Мене ми вршеше работа и во дневна и во спална за дневни дремки 4.000ден
Ич не замарам и јас. Кој ме гледа бре доле хахахха. Освен таа што ме депилира така повеќе гледа Јас дали 2-3 пати ставив искрено. Мене лузни од лапараскопија низ стомаков ми се гледаат, па за доле ич не се замарам.
Па не мора баш последниот ден ама очигледно нејќат да бидат шкорпии Дали ви е жешко абе полудев од топло цело време сум испотена седам во ноември со отворена врата од тераса ноќе спијам со отворен прозор. Не можам да се поднесам веќе.
Цела бременост ми е така, со маж ми само се караме го гасам парното јас по дома да не ми биде жешко. Кога идам негде обавезно по кратки блуза од доле Во кола се караме му се заматува шофершајбната ја гасам парно
Аууу а замисли мене како ми беше лани цело лето во пеколот хахахха Се породив почеток на септември. Си седев на плочки во купатило, таму најладно беше и кофа со вода и нозе внатре.
Не сакам да замислувам страшно. Јас вака сум потечена цела на овие температури не па на 40 степени. Ужас
Јас сум па обратно, ладно ми е. Клима на најјако ја во дебел дукс тренерки со ќебе покриена. Маж и дете се варат во соба ама што да се прави, ќе издржат уште малку
Chatgpt и чичко гугл викаат по една лажичка суви листови од малина да се попари со 200мл зовриена вода и да се остави 10 мин. Да се процеди и се пие
Јас не би испробувала ни со првото ни сеа. Можеби би пробала со односи се мислам Си викам коа сака ќе си дојде на свет....