Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    @monik55 Jas si bev na zakazano vo 9-10h mislam bese ne me fakaj za zbor . Inaku mozes utre da si go prasas doktorot deka vtornik e neraboten den i sto da pravis,iako mislam deka vo bolnica moze i da rabotat a cim ti e prioriteten mozes koe vreme sakas da otides,najdobro e porano za da si zavrsis pobrzo.

На monik55 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Angel.Heart

Angel.Heart Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2012
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    2.053
    @monik55 и јас мислам дека мора да има барем еден дежурен доктор ако е неработен ден, ама за најсигурно јави се прашај си утре да не биде џабе одење. Поздрав и биди силна имај верба, Господ е голем :hug:

На mdenkov и monik55 им се допаѓа ова.
  3. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    @monik55 пред да правиш амниоцинтеза треба да добиеш согласност од медикоетичка комисија, а таа заседава вторник и четврток.
    Мислам дека најдобро ќе ти биде утре да прашаш на ГАК!

4. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    бутка ли не бутка моево бебуле.Пред некој ден не извади од памет...болки силни и правец на државна,ама лажни биле...овој мој син ја залажува мамичка,а богами баш ме фати паника :D Скроз доле си е,и овие два дена ептен зголемен исцедок имам...најверојатно се ближи време...37 ма недела...

На MargaritaD^2, Bebulleee, Mariangel и 3 други им се допаѓа ова.
  5. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    5.811
    @kallias мислам дека ти беше на море сега брзо...колку често влегуваше во вода и по колку време? јас сум сега на одмор ми дозволи докторот ама заборавив да го прашам колку време најмногу можи да бидам во вода...

6. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.068
    Изгледа заедно ќе частиме мекици :lol: јас сум точно 37 денес бев на цтг ок си е д-р рече абер нема убаво му е можи и да го надносиш според тоа шо виде на ехо а после кога ме прегледа вагинално додаде ама секој момент очекувај почна да омекнува цервиксот изгледа :sun: а за исцедокот исто и кајмене и само пратам боја да не е чепот :rofl:.Се чувствувам како бомба шо не знај кога ќе експлодира дали за 5ми дали за 5 дена или 5 недели :^)

На tweety26, MargaritaD^2, lina-kalina и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Srcka da i uste sum na more, celo leto ;) Sekoj den se banjam vo more i kolku sedam vnatre pa sto znam moze edno 20, 30 min. tocno ne sum merela nikogas, sekogas koga mi e toplo si se brcnuvam i taka. Nemaj gajle za vodata ne steti samo ubavo moze da ti vlijae, pod senka samo si sedi i uzivaj ;) Ubav pomin na more i relaksiraj se kolku mozes :*

На MargaritaD^2 и m.i.g им се допаѓа ова.
  8. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    5.811
    Jas denes mislev deka malku preterav sedev sigurno 30-45 min ama ne e zesko.Dobro togas da ne mu ja mislam sekako bebevo od koga ke izlezam od voda mrda dali mrda,lumpuva :D fala src uzivaj i ti :*

На MargaritaD^2, Mariangel, Едно Чупе и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Беше ли некоја феминка на часовите во саботата?
    Јас бев, ама не препознав никого. :?:

10. ane-sk

ane-sk Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2011
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    708
    Здраво женски,како сте ми :* мене ме немаше некој период но редовно ве читам.
    Јас сум супер,бебуш си расте (сега сум 18 недела според големина и се уште незнам по што да се водам |()
    си направив брисеви и сите се ок,ми останаа уште од приската ги чекам резултатите.
    Закажав и за скрининг во 21 недела па одвај чекам да одам да го видам бебуш и да видам дали дефинитивно е машко;)

На coconaut, Pcelka94, Sunshine_1979 и 8 други им се допаѓа ова.
  11. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    444
    Женски утре имам закажано за прво цтг,како ке се одвива прегледот? И на ехо ке ме гледаат или не?

12. MargaritaD^2

MargaritaD^2 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2015
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    365
    Душо се додека не добиеш немој да губиш ни надеж колку недели си сега инаку?

13. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.209
    Допаѓања:
    106.356
    Дρугаρκичκи мои мили најмили...:(:(:( Да не сум ептем офф топиκ пρво да ви κажам деκа фала богу бебуш мρдκа!
    Однапρед извинете за негативниот пост, ама вие сте ми се во моментов!!!
    Знаете недела дена плачам се неρвиρам умиρам во себе... Мм само по κафиња! Дома само по фб, сκρишно ама пρед мене, доволно да сфатам нешто деκа има.... И само на шетање, звони демеκ κај сте шо сте. Се стингоса денес и излезе. Се јави демеκ κј сте. Сумњав нешто и неκоја сила ме натеρа да излезам и да поминам случајно на вистинсκото или гρешното место!!!!!!! Тој таму пие κафе со една дваесетгодишна κелнеρκа од дρ κафич, κаде пρед неа и со неа на маса сме пиеле со децата ние. Му ρеκов ајде хитно дома и му го гρабнав телефонот, видов на фб κиснел со неа цели денови!!! Не соρаботува, само κафе пиел муабетот им одел аκо саκаш оди си не бρишсм ни фб нити ја пρеκинувам κомуниκацијата со неа!!! Тρудна сум, децава се мали, κај да одам немам! Ќе седам овде ќе пуκнам и ќρ издρжам!!! Спомнетеме во молитви! Да не им умρам на децава!!!

На MilaP му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ladymici

ladymici Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    539
    Допаѓања:
    824
    Јас сум полни 35 недели. Претходнава недела правев брисеви микробиологија за стептокока и салмонела.... сега чекам резултати ...
    Но ме интересира дали ќе треба да се прават и оние други 4 брисеви за (уреаплазма, кандида, кламидија...) ???
    Јас имав во 15 недела уреаплазма , но ја лечев со polyginax вагиналетки и на контролниот ми испадна негативо. Сега ја мислам да не случајно пак ја имам .

15. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Лоша ситуација мила, ептен лоша.... Можам само да ти кажам дека не ти преостанува ништо друго освен да трпиш и ќутиш и да му се молиш на бога дека еден ден ке му дојде паметот и ке се зажали на тие златни здрави и прави дечиња што си ги има дома и што третото е на пат...

На Eli23 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. juli rak

juli rak Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    358
    Bubale zosto Nemas kaj da odis? Nemas li familija kade se tvoite? Kade se negovite? Ne lici tatko na Dve deca I treto na pat toj se sili demek nema sto da izgubi a ti sto ke izgubis ako si otides covek kako nego, kako moze da mu odi muabetot I da ne saka doma da sedne zaradi nea lele mi se IDE da go zadavam I nego I nea

На blessed2, ivi1987, okcenzi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. <3 pleza4e <3

<3 pleza4e <3 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    3.443
    Јас не ти препорачувам да ќутиш и да трпиш...:x:x

На eloves, mdenkov, Sky-butterfly и 11 други им се допаѓа ова.
  18. eliii89

eliii89 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2015
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    634
    Aj nego,ama ona koga znae deka e covek so familija kako bi ja sredila nea,ne e za kutenje,stom ednas se osmelil toj cel zivot taka ke pravi,a sto ona treba da se upropastuva,jas ne bi kutela

На mdenkov му/ѝ се допаѓа ова.
  19. bella.s

bella.s Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    2.164
    Допаѓања:
    10.941
    Odamna ne sum ja posetila temava,mi bese omilena,moja najdobra slusatelka,najdobra prijatelka vo tekot na celata bremenost,gledam mnogu novi trudnici,milo mi e,ve pozdravuvam site i vi posakuvam lesna bremenost pa naskoro da se citame i sovetuvame vo drugite temi za bebcinjata:inlove:,

На mdenkov, Fatalnata, Sky-butterfly и 13 други им се допаѓа ова.
  20. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    444
    Леле па како не му е срам,трудна си јас не би ти препорачала да седиш оди си :| не е мое да кажувам што да правиш ама ептен ме изнервира постапката на господинот...... а извини која недела си??

На mdenkov и blessed2 им се допаѓа ова.