Од Тосама мрежести гаќи имате ли користено и кој број носевте? Јас земав и с/м и л/хл по едно пак, носам Л обични.
Јас не се плашам за бебето зошто цврсто верувам дека се ќе биде добро не сакам ич да мислам на тоа дека нешто на него ќе му се случи (Господ да го чува) поише мислам на лоши работи на мене да не ми се случат... Нека не чува Господ сите да сме живи и здрави со бебињата само во рацете на Господ сме оставени...
Многу често ја отварам темава и скоро секогаш наидувам на твој ваков коментар. Мора да си малце попозитивна, знам тешко е ама немој да си носиш и да одиш на пораѓај со негативна енергија.
да ама ти се плашиш од една страна, од друга се молиш да биде се добро ама не прифаќаш да биде добро. Немаш позитивна мисла, сама си ставаш така мисли и штит да сакаш да се плашиш, жалиш, кукаш. Не знам може ќе звучам грубо ама стварно ете доколку не можеш сама да си помогнеш нека помогне некој од околината ама ти како да сакаш да си бидеш со вакви мисли
Јас си купив од био шоп број М ама ќе нарачам и Л исто не знам дали ќе ги погодам, некои викаат се шират сите….
Баш еден подкаст слушав дека телото се грчи и затвара кога сме трудни и природно не почнува процесот на пораѓај затоа што сме под стрес. Забележав одамна си под стрес а веќе си 40та недела. Мораш малце да си најдеш позитивно нешто. Нема ништо да ти се случи верувај, ќе се породиш и ок ќе бидеш. Ама баш никакви шанси нема за да ти се случи нешто, соте прегледи си ги истерала се си било ок. Пробај диши и растргај тоа мислите негативни
Жени искуство со кафеав исцедок во бременост? 9 та недела терам. вечерва забележав .плус чешање и печење имам. рано е за брисеви минатиот пат и кажав на гинекологот ме премачкуваше со нешто се смири. еве пак почна чешање и печење.
За чешање и печење не знам, тоа немав Ама кафеав исцедок имав од 9 та дури до 15 та недела. Се беше во ред, не можеа да најдат од каде е. Ми рекоа дека е честа појава и ако на ехо се е во ред (што беше) да не се секирам. Накај 15,16 недела магично исчезна.
Да се породиш. После ќе ти се спие ама пак нема да спиеш. Догодина здравје Јас носам М/Л обични, зависи, С/М користев.
немаме односи од како останав бремена. ќе ја прашам наредна недела сум на контрола да правиме брисеви. Она рече као и да правиме рано е за антибиотик многу сте мали.
Дали земаш прогестеронска поддршка? Би прашала јас веднаш за второ мислење или контрола пак итна, при било каков исцедок.
земам утрогестан синоќа последно ми беше рече докторката потроши ги и немаш потреба од друго пакување. ама шо знам дома три деца ај малово го кревам не тежи. ама син ми голем е ќе заспие мора да го кренам . трчам низ дома се напрегам .клекни стани за било што. и не се пазам ич буквално ко да не сум бремена Инаку денеска немам ништо чисти се гаќите