1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    5.811
    Ауу,на овој му откачила некоја жичка сигурно :punch:.... |( значи тој е спремен ти да си одиш,да се растури се ,дом,деца цел живот АМА тој нема да прекини со неа??? не знам што да речам тешка ситуација многу...тури му пепел одсега терај си само ладно...

На mdenkov, makedonkamak и only44you им се допаѓа ова.
  2. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.068
    И на цтг ме уклучија едно 15 мин и на ехо ме виде докторот.Зависи која недела си кај мене провери и дали сум отворена.Инаку и јас паничев ама испадна дека не е страшно....барем ко за прв пат :D со среќа утре ;):*
    Ах Господе знајме што поминало не знаеме шо не чека кога ќе ги фати 2от пубертет :@;(Знам само да речам дека децата се поважни од се поготово тоа што го носиш а ако ќутиш и седиш со скрстени раце нема да пукниш само ти туку и душичката внатре....а и другите 2 не знам колкави ти се ама и да не разбираат што се случува чувствуваат.Според мене отворете ги картите да се знај на што сте иако знам дека не е моментот дека таквите разговори ќе те вознемират повеќе а бремена да не збораме.Си го посветила животот на децата и него за на крајот така да ти врати копукот извини така што ќе го наречам.А не можам совет да ти дам дали да седиш или да фаќаш магла од него оти ти си ги знаеш можностите и ситуацијата најубаво ама мораш да мислиш и на себе не смееш да си дозволиш да се ставиш во најзаден план никој фала не вели.Ако си решена да останиш дотерај се кренија главата и шетај излези на кафе со другарки шетај си ги децата ручек?нека ти готви госпогицата пеглана кошула?да нема лошо па да го видиме тогаш :hug: :hug::hug:

Не се прават тие повторно тие се битни на почетокот да се негативни јас реагенси не најдов и го потсетив матичниот рече не е битно тоа сега ама ако ти е мисла спомни му :)

3. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    Како бе така ај него го разбираш ама другата е крива. Ах бе жени, кога ке почнеме повеке да се цениме. Абе за него стап и тоа најдебел. Кукавица од човек. Направил 3 деца и ке шврља, абе има да му го исечам. Не е битно со која тој се гледа и допишува, битно е тој што е кретен неизживеан. Не е друата крива. Крива е мајката на вошкаров што не го научила да почитува жена и семејство.

Мила не знам што да ти кажам, ама уште сега ако попуштиш има да ти испукаат сите штрафови. Кога ти ке завршиш на операциона маса од стресови, било која тој ке најде и ке рече жена ми е мрдната и неспособна. Не попуштај бори се како лавица. За тебе за децата. Ако имаш каде макар и привреено оди си од него. Оди си. Немој да се погазиш себе и семејството за кое си се мачела. Ако се смени и ако сфати, твое е дали ке му простиш, а ако не, тогаш знај дека за тебе живот нема уште сега.

На mdenkov, Sky-butterfly, Kitten и 6 други им се допаѓа ова.
  4. <3 pleza4e <3

<3 pleza4e <3 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    3.443
    Незнам дали сте свесни каква моќ поседува секоја жена во себе, само треба да знае како да ја искористи :)
    До степен сите жени да и позавидат, а мажите да и јадат од рака :)
    Доколку сте свесни за тој детал... НИКОГАШ во животот нема да дојдете до степен да треба да ќутите и трпите :)

Ај да не солам многу памет...барем за себе си знам како треба:D...и онака на другите не им е гајле што мислам јас:D:D

На mdenkov, Fatalnata, makedonkamak и 4 други им се допаѓа ова.
  5. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Не спиеш мила? Ајде ајде ситноо броиш кога беше датумот? Те гушкам тебе и сите мешиња иии иначе утре одам да и ги фрлам во фаца моите резултати кои се супеер на др гинеколок ]:) се читамее че пробам да заспијам зошто веќе нема смисла ова мое неспиење 8-| гушкиии :*

На mdenkov, Eli23, MargaritaD^2 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. <3 pleza4e <3

<3 pleza4e <3 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    3.443
    Што беше тоа спиење?? :D:D:D
    м? се мачка на леб?:lol::rofl:
    Ситно ситно уште малку остана, ние отчекувавме и до сега да биде родено, :D по пресметките на докториве...ама ете ги зафркна сите:D
    Инаку и јас утре ќе одам да го видам дебелкото мое :P:P

На Mariangel, Fatalnata, tweety26 и 6 други им се допаѓа ова.
  7. eliii89

eliii89 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2015
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    634
    Zboram i on e za kutek aj nego ama i ona e kriva koga veke ja znae situacijata

На MargaritaD^2 и okcenzi им се допаѓа ова.
  8. rakce89

rakce89 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    388
    Dobro utro nemam breme da citam manazad mn sum potresena na rabota ve molam da mi pisete sto se uslovi trebada se ispolnat za patoloska bremenost na rabota se mi e nepodnoslivo nemozam da izdrzam ve molam za odgovor i kaj doktor ke prasam ama i vas ve prasu am se citame na pauza vo 10

9. coconaut

coconaut Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    2.562
    Веќе два три дена имам многу зголемен исцедок безбоен водлест е., гаќичките ми се постојано мокри,се загрижив малку:(

10. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.332
    Душо,не е мое да зборам ама ако имаш кај да одиш земи си ги децата и остави го.Не заслужил да седиш со него и да се нервираш.Подобро сама со децата и среќна отколку со него секогаш изнервирана и разочарана.

11. klaoe

klaoe Активен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2015
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    8
    Девојки,вие што пиевте Тот-Хема ампули...во апотека мора ли со рецепт? Оти сакам да земам осеќам крвта пак ми е намалена...

12. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Јас без рецепт купував тотхема, околу 10 ден ампула.

13. klaoe

klaoe Активен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2015
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    8
    Фала ти многу,ми олесна...уште денес ќе си земам :)

14. eliii89

eliii89 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2015
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    634
    I jas bez recepta :)

15. MargaritaD^2

MargaritaD^2 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2015
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    365
    ♡BuBaLe♡
    Леле срце сварно ми е криво шо испаднало вака да имав каде кај мене ке те земев да седеше колку сакаш само да му покажеше на тоа ѓубре дека свето не се врти околу него ,а та чотката знај дека е татко скоро на три деца по по по кризи ме факат само од шо мислам на то вријам .Зошто во Македонија нема установа за згрижување на мајки и деца со вакви случаеви. Да ти се плукнам во државата во вакви случаи.ова прашање треба да го решат а не глупости сто пати сум мислњла на ова.

16. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.941
    Допаѓања:
    143.131
    @♡BuBaLe♡ mnogu mi e zal sto minuvas niz vakva teskotija osobeno vaka trudna i so dve deca.ako ne gresam rece deka imas samo tatko ,ako mozes pojdi so decata barem na nekolku dena kaj nego ,pa mozebi koga maz ti ke vidi prazen dom,bez tebe i decata mozebi ke se svesti deka pravi ogromna greska !!! Samo nemoj da ja navednuvas glavata,ti si taa sto odrzuva celo semejstvo na kup,se grizi za se ,a toj ne znae da ceni.Kolku i da te sovetuvame da ne se nerviras-mnogu jasno e deka ne moze da ti e seedno,ama moras da bides silna zaradi tvoite decinja.Barem kolku sto mozes izleguvaj od doma,odi kaj prijatelki,rodnini na kafe,jadenje praj samo za decata i za tebe pa da oseti maz ti kako e koga i ti izleguvas i ne mislis na nego.
    iako ne zasluzuva veke da go poglednes,Se nadevam od srce deka ke se sredi na dobro celata ovaa situacija.te guskam:hug::hug:

17. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Бубале душо, знам дека не е лесно, ама џабе ти ќе паѓаш во депресии кога мм е кривиот во ситуацијава. Собери сила за децата и реагирај. Збори, викај, превземи нешто. Заслужуваш да те цени многу повеќе. А таа фати искубија па да не и текне да му се приближи пак.

@<3 pleza4e <3 дај некој совет во лп, јас изгледа сум од наивните жени :rofl: манипулација ми е многу слаба страна. Премногу сум искрена јас.

Инаку јас утрово се испаничив, станувам мокро на чаршавот, си викам водењакот. Ама еве уште си чекам, нема ништо, сигурно било само водичка ко е секое утро.

На mdenkov му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.068
    Поарно кажи му на матичниот оти некогаш не прска наеднаш туку на повеке пати по малку.Штом бил воден чаршавот или ти се одело по мала и не си издржала или е водењакот 3то нема.

На ivi1987 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.332
    Од хормони чуда се случуваат.Јас само што останав бремена лицето толку многу ми се исипа,немаше место каде немам гнојарка.Ме чешаше,ме болеше,хорор а секогаш сум имала многу чисто лице.Кога дознав дека сум бремена и отидов на кожно,докторката ми рече дека е од хормоните и дека неможе ништо да ми дава да ставам освен крема на природна база за да ублажам чешање и болки.И еве сега се смирува,само имам многу црвени флеки и сум како грдото пајче :D Затоа не се секирај,се е од хормоните ;)

На Bebulleee му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Јас обично секое утро имам по малку ,,воден,, исцедок, ми истече кога станував од кревет фактички, (кога седнав на креветот за да станам полека ). Еве 3 саати од тогаш нема ни капка.

На Едно Чупе му/ѝ се допаѓа ова.