И јас во стомак немам никаков проблем, а верувам резултатите зависат од реакцијата на дозата на лекот без разлика каде се боцка.
Јас еднаш се боцнав во бутот, ама премногу ме болеше и голема модрица ми се направи... Не знам дали местото не го погодив, сега ми е страв пак да пробам тука
Се додека имаш што да штипнеш од страни кај стомак, можеш. Јас пробав во нога еднаш и модрица си направив и терам од страните на стомакот.
Јас клексани боцкав после царскиот само, во горниот дел на раката, од задна страна. Т.е мм ме боцкаше, сама таму не може, ама не болеше многу.
има ново најавено од фондот, дека ќе оди на рецепта клексанот, најавија за крајот на ноември па ќе видиме
мене најмалку ме боли во стомак но ги прекинав од 30 недела заради тоа што ќе бидам со царски за да немам модрици и грутки. сега се боцкам во бут (странично) и држам коцка мраз пет мин пред боцкање па не боли мн
Zdravo zenski, Prva bremenost, 28 god. 5 ta nedela. Imam gadenje duri i od voda. Ve molam za iskustva, sovet.
Крај на 8ми сум за некој ден 9ти до пред 2 дена ги боцкав во стомак.таѓу најмалку ѓе боли,но последните два пати ми течеше мноогу крв и затоа веќе прекратив.Сега во рака ги пуштам.
Дали ви се дуеше стомакот само на десна страна после пораѓај ? Што лежев на десна страна сум заспала така, кога станав една јака болка како мускул кога ќе ти се фати за нешто и едвај некако се свртев на грб да лежам... Сестри тука нема ни доктори да те проверат. ....
Цела бременост од позитивен тест до вечерта пред пораѓај боцкав. До 6ти месец во стомак после се префрлив во спојлер најмалце таму ме болеше до крај, во раце не можев сама пробав а и се појавуваат модрици.
Веројатно така си заспала стомакот секако е се уште подуен, сигурно не е ништо само мускул си се истегнала. Ќе имаш визита сигурно накај 8 ќе те проверат