Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Гледам Авицена доаѓала и дома да зема крв. Знаете колку пари кошта луксузот?

На Kiflicka05 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.262
    I jas bev so istata maka vo bremenosta katastrofa cela bev naikrena i so bubulici... Eve sega ne sum bremena ama.od togash mi se poremete i katastrofa sum :@ Dobro jas od puberterot si imav ama samo crnki sega Bljak !

На ivi1987 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.991
    Допаѓања:
    59.668
    Мили женички јас не направив ништо утре за амниоцитеза не работат дури другиот вторник само во вторник правеле, како ке чекам цела недела господ знае ама знам дека ке биде се во ред чуствувам мајчински инстикт никогаш не лаже.

На Mariangel, flower30, mdenkov и 11 други им се допаѓа ова.
  4. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.144
    Допаѓања:
    2.725
    A da pojdes na privatno? Vo Sistina e 18300 .se razbira dokolku so vo moznost.

5. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.991
    Допаѓања:
    59.668
    Фала ти знам сабајле се јавив и прашав одма ми текна за таму но несум во можност.

На slobodka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Aleks1234

Aleks1234 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2015
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    99
    Мамичкии здраво одамна не сме си пишале :* сакам да ви кажам дека сум си супер, а околу 20 ќе одиме бебушот да му го слушнеме срценцето ве гушкам :D:P

На Sunshine_1979, Pcelka94, irenna и 3 други им се допаѓа ова.
  7. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    @♡BuBaLe♡ sto idiot ke bese toj tvojot maz..zarem nema obzir deka doma ima 2 deca i bremena zena,ne mi se veruva,i taa kelnerkata e kriva no od sekogas postojat takvi zeni tuka najkriv e mazot tvoj,jas ne bi mu cutela a uste pomalku bi trpela,razgovaraj i so tvoite i so negovite roditeli,koga vujko mi i pravese vaka na vujna mi,baba mi i dedo mi go izbrkaa od doma,mu trebase vreme i godini da se oporavi,sreka vujna mi e mnogu dobra zena istrpi se,a na tebe ne ti sovetuvam da trpis zasto toa trpenje vujna mi ja kostase nejzinoto zdravje.

Inaku jas sum deneska tazna,maz mi zamina pak na pat...zdravje duri krajot na dekemvri si ide,moze i bebceto ke bide do togas rodeno..navistina neznam,tesko mi e no nema drugo resenie..mnogu mi nedostiga no tuka se sin mi koj postojano me baknuva i kazuva kolku mnogu ja sakal mamicka a bebusot vo meseto na mama so klocanje kazuva deka i toa e tuka da me tesi :)

На mdenkov, bella.s, zuto и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Bebe2015

Bebe2015 Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2015
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    43
    @MargaritaD^2 sega bi trebalo da sum veke 4 i pol nedeli..cekam da se sluci nesto no seuste nema nisto... samo nekoe malo krvarenje...so svetlo bleda crvena boja bez bolki ..utre odam na ginekolog da me vidi na eho.Se se lucuva so pricina taka i ova...mi rece ke se pustis i se pomiriv so toa..

9. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.144
    Допаѓања:
    2.725
    Sto ubava reklama gledav na MRTV za zastita na pravata na bremeni zeni od rabotodavacite. Ama za zal samo reklama ke si ostane,vo praksa nisto od toa

На slovenka24 и Sunshine_1979 им се допаѓа ова.
  10. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.525
    Допаѓања:
    38.738
    Само да ве поздравам, ве читам ама немам ништо паметно да кажам. :)

Bubale како си денес? Многу ми е жал за тоа што ти се случува, гледај си ги дечињата и биди силна за нив.

На m.i.g му/ѝ се допаѓа ова.
  11. juli rak

juli rak Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    358
    Bubale kako si mila? Site sme so tebe te mislime guski

12. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    444
    Јас пак ;)од вчера приметив дека едното стапало ми е поотечено од другото. Што може да е? Дали дела сум 37 недела пред крај па свашта ми се случуваат. :yawn:

13. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    5.811
    исто и јас,десното стапало ми е повеќе отечено за разлика од другото.32 недела сум :)

На MilaP и kiki4kablondy им се допаѓа ова.
  14. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.068
    @m.i.g @kiki4kablondy да не ве плашам ама кога читав кога да се јавите на гинеколог во случај на отоци пошто и јас бев потечена во нозете пред 1 месец пишуваше и ако едната нога е по потечена од другата. Мене исти ми беа ама премногу потечени и ми мереа притисок давав мокрача за протеини во урина и за среќа се беше ок 2 дена што попушти жешкото ми се намалија отоците барем личат на стапала сега :lol:

15. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Toa se otoci mili moi ne se grizite normalni se vo bremenosta pogotovo vo posledniot mesec i plus zeskoto si go pravi svoeto.Miruvajte poveke i ako veke preterano vi se oteceni noze,race pobarajte lekarska pomos.pozz

16. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.529
    Uste li vazi praviloto za potvrda za krvna grupa za pogogjaj? Vo petok ke me primaat vo Cair, a mene sega mi tekna deka so kerka mi koga se poragjav mi ja zadrzaa potvrdata. :( Go ima toj podatok bre i na licna karta, i na vozacka i sekade, ke me teraat sega pred porogjaj da se bockam? Sto imam edni losi veni, za dve kapki krv ke mi gi ispukaat site, pa ke se slikam posle vo sala infuzija kaj ke mi stavat. :'(

17. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    Мешиња како се справувате со киселините. За 5 дена влекувам во 6ти месец и ме убија киселини. Некој ми препорача да пијам рупурут, ама не знам дали смеам.
    Не се трпи веке.

18. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    Читав дека многу помагало да се изгрицкаат 5-6 зрнца жив ориз кога ќе имаш киселина или неколку зрнца леблебија... не би требало да е штетно па пробај!

На blessed2 и okcenzi им се допаѓа ова.
  19. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    Ke probam so orizot

На Sunshine_1979 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. bella.s

bella.s Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    2.164
    Допаѓања:
    10.941
    Probaj so jabolko,sekojpat koga ke imas kiselina izedi jabolko..deluva,provereno:)

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.