Do site sto ja imaat istata misla kako mene za pletenoto gnezdo. Go isprav, go sobra vo masina celo go staviv na 30 stepeni 400 vrtezi, na kratok program. Go ispra sovrseno i ne se osteti voopsto.
Другарки ја да пријавам дека моето маже не се дава. Утрово на преглед 4прста отворена, цтг 0 контракции. 38+2 братот мука нема ќе гура до 40+ со ова темпо, а 3800 е сега за сега значи пак џин во најава
Чаир, мене прв пат ме прегледаа пред некоја недела ама бидејќи имав контракции - тоа беше уствари кога почнав да се отварам. Мислам дека во спротивно без индикации до 39 не проверуваат, на минатиот редовен не ме пипкаше со рака рече дека не е пракса да го прават тоа.
Веќе два дена сум со лажни контракции, ме разбуди болка завчера, кога отидов во тоалет ми падна и чепот во среда сум на контрола тогаш ќе сум 38ма, со надеж побрзо да се запознаеме дали имаш уште контракции? Со лесно и што побрзо да се запознаете
Искрено имам ама се лажни, така да не ги ни мислам бидејќи скроз сум свесна дека се појавуваат па ги снемува. Со првото отидов 6цм отворена и стварно лесно поминав, исто и сега планирам до последно да не паничам бидејќи не планирам да одам и да преседам цел ден во болница дур се породам. Се молам да поминам лесно бар како првиот пат бидејќи ми пукна и водењак и некако само на крајот се мачев последниот саат.