Tebe, srećo moja Tražila sam ja od boga Anđele, moj mali Ti si puzla koja fali Da se cela slika sklopi Da kô nikad život volim U jednom telu srca dva Ostvarenje mog je sna Tu, ispod moga rebra Raste centar sveta Ne znam još lik tvoj Već si život moj Ni mafija, ni vojska cela Čuvala ti bolje ne bi leđa Od prvog dana, pile moje Bićeš voljen ti za trojе бебе бр 4 ти благодарам што не одбра нас! те молам биди херојче и биди здраво. да ме израдуваат од нифти кога ќе се јават да кажат дека е се во ред! Ќе бидеш најсаакано! Ќе имаш две дади и еден батко блесав кој ќе те сака најмногу ама ќе те малтретира немормално малце ни е луд батко. а дадите ќе те чуваат и пазат како очите посебно најголемата дада другаата е мала нема да разбира толку многу циркузи ќе бидеме бебеее нашее само биди здраво денес 10+4 ,9+5 се буцнав за нифти се надевам ќе има доволно фетална фракција . со другите 10+0 правев имав 11.57. 12.96 % фетална фракција само за ќерками непамтам колку сум имала. Оваа неизвесност и изчекување ќе ме излуди