♡BuBaLe♡ Alal da ti e neznam so da recam drugo . Bidi hrabra, izdrzi za decata, mozhebi navistina i toj ke se smeni. Ti posakuvam srekja
@♡BuBaLe♡ bas mi e zal duso sega ne se nerviraj miruvaj i ne udiraj recka na nisto,barem dodeka ne se porodis,toj moze i nemal nisto so nea,moze i vistinata ja zboruva ti najdobro znaes sto maz imas.Ostavi mu gi na nego site obvrski za decata i kukata da vide kolku si nezamenliva,togas ke znae da te cene. hug:
Na mene koga se vrativ od Makedonija za Slovenija pred 2 nedeli od vozenje 10 casa mi otekoa nozete kako nikogas do sega kako da imav dupli noze a levata mi bese povekje otecena od desnata. Mi trebase 3 dena zdravo lezenje i nozete vo vis za da gi vratam vo normala i gi masirav so rakija sega mi se pak starite tenki noze
Kako ste mi meshinja deneska? Od deneska sum 26 nedela a 7-ot mesec od 27 nedela li zapocnuva? Terminot mi e na 15 Dekemvri spored ginekologot no seushte ne saka da mi kaze kakvo mi e bebeto i ne mozam da kupuvam alishta edinstveno pred 2 dena go kupiv prvoto bodi i toa belo zato sto ne mozev da izdrzam koga vlegov so mm vo prodavnicite tolku ubavi raboti imaat da se izgubi covekot. Edvaj cekam da pocnam da gi kupuvam tie mali zalcinja obleka. Pozdrav imajte ubav den
исто и јас некни патував неколку саати за на одмор,кога стасав овде ми беа отечени,плус е многу жешко затоа така и мене ми е едната повеќе од другата....
Сакам да ти речам господ прави чуда до 6 недели е премногу рано за се можеби дај боже после 6 недели да има срцева реакција и то е то не губи надеш јас на 4 и пол недели не ни знаев дека сум бремена до 5 и пол недели немав ни позитивен тест ни ништо зато велат од датата кога ке требало да ти дојди чекаш 15 дена после правиш тест за бременост ако сакаш да си сигурна дали си бремена или не и после тоа одиш на гинеколог не си ја мачи душата срце опуштисе за некое можеби за две недели ке го видиш трепкањето на срцето на твоето бебе наместо да се плашиш и да плачиш госпо да е со тебе и да ти поможи да ти се исполнат сите желби .ете денес е св.Фануриј замесиси лепче и крениго во црква помолисе и замислиси желба овој светец се моли за сите мајки и за прошка на гревовите на неговата мајка и исполнува желби можеби и твојата ке се исполни па до година на овој ден в црква ке одиш со твоето бебенце.
Pozdrav do site.. ginekologot mi pobara beta pak cekam rezultati sega.. nema nisto vo matkata taka da mi kaza deka ako se padnati vrednostiite na betata ke bide ok ...ako se pokaceni pak ke bide ok no ako se isti kako vo sabotata togas mozno e fetusot da e zaglaven vo kanalite na jajnicite i togas e veke druga pesna se odi na operacija dodeka e porano da ne se iskomplicira nesto cuval gospod... se molam samo se da e vo red
Алал да ти е на силата и храброста ти си една жена што заслужува огромна почит и срека и ти си една мајка со која твоите деца утре зад утре ке се гордеат , јас те гушкам и ти ја посакувам нај големата среќа во светот и се надевам дека повеке нема да страдаш и се надевам дека м.ти ке свати и ке биди благодарен во живото шо добил жена како тебе која му дала 3 прекрасни деца , и ке дојди ден кога ке те моли за прошка за сите солзи шо си ги исплачила за него и те молам повеке да не плачиш за него оти велат ако плачиш за друг солзите станувале негова амајлија за заштита ти ако плачиш да плачиш за тебе и твоите деца за госпо да ве чува од лоши работи
Babule milo mi e sto se smirivte I sega iskrenose nadevam ke nemate problemi I'mke bidnete srecno semejstvo,a bebe2015 jas srceva reakcija imav vo 6nedela,drugarkami mi vo 7 skoro 8ma nedela, nemozev da ve tagnam od tablet sum I neuspeav, Jas imav svadba kaj drugarkami pa da ve prasam za mislenje za nekolku fustani bidejki Iodluciv da sijam Види го прикачениот фајл 218620
@rakce89 I dvata fustani mi se dopagaat, prekrasni se Koj I da go odberis nema da zgresis, @♡BuBaLe♡ duso ti si mnogu golema licnost mnogu licis na majka mi, gospod neka e so tebe neka te stiti I zastituva daj boze mas ti da svati sto ima pokraj nego te guskam silno
На гаките забележав лигав густ исчедок во бледо жолта боја можно ли е да е тој мукозен чеп или како беше точно??читнав по нет дека тој бил кафен исцедок помешан со крв или грешка сум...