Zdravo mamicki, 40 nedela sum deneska bev na kontrola doktorot mi kaza deka ke me zadrzat vo vtornik ako ne se porodam do togas. Strav mi e malku. Bremenosta ja vodam na GAK, me interesira dali nekoj ima slicno iskustvo i sto e potrebno za vo bolnica.
Мене 7 ми декември ми беше последна, на 10.01 , 664 ми беше бета. И бетата , еве ја година и 4 м , спие до мене. Ај немора да значи што си немала близнаци во фамилија. Кај тебе може сефте е
Мене ме задржаа на 40+3 најпотребни ти се улошки цело време ќе ги менуваш и папучи, се друго можат да ти донесат. Земи си чепчиња тоа немаат. Храна ќе ти донесат твоите и вода во било кое време. Носев пешкири за лице и бањање. Полнач обавезно. Паста за заби и четка. Чешел. Се друго што носев ми и беше вишок. Претопло е така да не ти треба плус ќебе или блузи. Креветите се ужас многу тенок душек имаат мислиш спиеш на металот.
Докторка Александра Златеска Дамјановиќ, ве молам мислења, искуства, била некоја од вас кај неа на прегледи и контроли? Фала за секој одговор.