Исто, некој ден со една поминувам но во последно време по 2 некогаш и 3 како што кажуваш и ти се будам навечер и пак грицкам
Јас сум 32 недела и сум поправена 14кг, а и пред да останам трудна имав плус кг, се поправив зошто бев на хормонски терапии. И кај мене не се познава толку многу. Не верувам дека одма ќе се вратам на старата килажа, ама се надевам дека еден ден ќе стигнам пак до таа бројка.
Од 5та недела ми се гадеше без престан, на крај почнав да повраќам и после полошо ми беше, на врвот на тоа и завршив на инфузии од дехидрација… таму 15та недела преќина гадење и повраќање. Ама од инфузиите се воскреснав. Мене многу ми помогна џвакање на мастики, друго се пробав, немаше подобрување. Не знам што ми беше полошо, дали гадење 24/7 или повраќање па после гадење од повраќањево. Ме уништи ќерево.
На тема килограми, што носевте после породување? Нема шанса од прва да влезам во 34ка фармерки, а ќе треба да излезам од пижами евентуално
40 дена труднички носев Кај стимакот ластикот ми беа големи смс си ги подвратував само во нив ми беше комотно ич не можев нешто да ме стиска
Јади морков,кисела вода,јас џвакав органско какао,грицки квики.Така до 5 месец се намалија.А апчиња ми кажаа да не земаш зашто си на почеток за првото пиев Рупурут ама 8 месец.