Дали некој од премногу кашлање го болел делот околу папок и папакот ( јака болка како бодење не се издржува). На антибиотик сум и плус тамифлу заради грип. Болката е неподнослива
Незнам дали е за овде прашањето но да си прашам јас, веќе неколку дена кога одам во вц на бришење на анусот осеќам некое топче надворешно како да имам а и столицата ми е малку потврда досега не сум имала хемороиди па затоа незнам како изгледаат, болка сега за сега немам и крварење, дали е можно од напнувањето да е излезено и дали е хемороиди
Дали има трудници со премногу активни деца? Со првата бремност синко беше мрзлив, ама ова бебе да може ќе излезе од мене. Не можам ниту еден момент во текот на денот, мислам дека и нерв на половината ми е приклештен. 26та терам, поголемо бебе а јас релативно мала жена. Мислам дека вкупно еден саат во денот е мирно. Галам , пеам на меше ама не можам да мислам на ништо друго
Само првото ехо ми било вагинално во 5/6 недела макар и не за сите деца. После уште едно во 20та недела отприлика да се мери грлото на матката и то беше то цела бременост(и)
Мене на цтг ми беа на максимум болките за време на пораѓај, а јас ништо не осеќав Ме примаа на 7/8 цм отворена и за 1 сат бев породена
Дали има разлика какво бебе носите главоболки имам често. Во првите две немав ништо ова бременост не уби.
Извини ама многу си оптеретена со полот. Нека е живо и здраво само. Побитно од тоа нема. Еве немав главоболки, женско родив.
Ја разбирам желбата ама многу си опседната со глупи преиспитувања. Главоболка е, види го времево надвор. Не ти е од полот.
Денес 12+1 Пијам терапија за мучнини и повраќање и супер е се смирија ама главоболки еве веќе трет ден како имам и си трпам се .. Вчера се напив еден парацетамол ама не помогна некој совет?