Ѕвони му и консултирај се, не оти е нешто штетно направено, туку ти да си олесниш на душата. Ќе те упати што и како.
нормално е во бременост низок притисок. многу ти се снижил и затоа си се онесвестила. мислам дека е лошо да е висок. На бебето не би требало да му е ништо тоа си е заштитено. Ама сепак посети си лекар да бидеш мирна. Пиј вода повеќе солено нешто за да ти се качи притисокот и кока кола ако пиеш напи се една чаша. Само смирено и позитвно. Тука сме јас и ти јас сум утре 18 полна.
Неколку часа веќе имам страшни болки долу ниско кај срамната коска не можам чекор да направам.. Сабајле бев на преглед ама тогаш ништо не ми беше. Што да правам да пијам нешто за болка или да одам во болница? Инаку ми закажаа царски за четврток
при крај ако си нормални се тие болки у срамна коска јас со третово многу ме болеше доле како удрено местото мислам ми беше. со третата бременост највеќе .мислев дека ќе испаднеше бебето во секој момент. а очекувам и со четвртово да ме боли. Со лесно нека ти е ќе се излесниш уште малку и како нова после ништо нема да боли