Јас се фарбам од почеток и за другите 2 деца се фарбав со фарба. Без Амоњак не ми фаќа брзо ми паѓа. Ама кај секоја жена различно.
Јас се исфарбав со кна. На маж ми му беше страв, заради него, иначе ќе се исфарбав со обична фарба што е до мене.
6.3 вредност на гладно веќе спаѓа во критериуми за гестациски дијабетес и во ваков случај не е потребен ОГГТ тест, бидејќи дијагнозата може да се постави врз основа на вредноста на гладно. Можеш уште еднаш да провериш гликоза на гладно и консултирај ендокринолог.
Јас цела бременост се фарбав со нормална фарба со амонијак бидејќи немав опција за без амонијак заради белите влакна. Фарбата кратко стои на главата, нема време кога да продре подлабоко за да му наштети на плодот. Побитно е да гледаш да се заштитиш од гасовите што ги испуштаат фарбите и другите препарати во салонот, т.е просторијата кадешто ќе седиш да биде проветрена.
@young.wild.free ако ти е шубе со обична фарба, земи ја ревлонот (погоре што ја објавија), иако е без амонијак покрива седи, проверено