Zdravo feminki. Mozebi e vece razgovarano na ovaa tema no nemozev da najdam.Sakam da znam vase iskustvo dali odete na depilacija brazilska so vosok kompletno da se sredite?Drugava nedela sum na kontrola a zaboraviv da si go prasam ginekologot za mislenje.Se plasam da otidam a do pred bremenost redovno si odev...
Da vo mk ke go pravam. Vo ednata firma Kosta 690 evra a Jas ke go pravam vo drugata firma kade kosta 750 evra. @@Ledi@ Jas bev na brazilska duri vo 3 mesec, ama ne bi ti preporacara so vosok radi mozna infekcija. Najcista Rabota ti e so sekerna za Edna upotreba I so rakavici plus ne e topla tuku e ladna smesa.
Sestra mi e trudna 8 nedela bevme na ginekolog so nea i taa taka ne isplasi i ni rece srceto pomalce cukalo na bebeto otkako sto treba,ko ne fati edna panika kazete kolku treba da bide srceto na bebeto?te otvuluvanjeto kazete ve molam!
Odkoga zboruvame za posrednik pomegu davateli na medicinski uslugi I pacienti, a ne za direktni davateli na medicinski uslugi.
@Fatalnata честитκи за бρаκот мила, неκа ви даде бог миρ хаρмонија ρазбиρање а пρед се љубов и κаκо велат стаρите муабет!
Дали е нормално при пешачење да имам болки многу ниско долу како со нож? По 2-3 секунди траат ама многу силни се. Во средата ми беше цервиксот 45 мм.
Да, нормално е. Баш како сечење со нож беше и кај мене. Кратко и многу болно. @slobodka не знам како оди во Мак. Мене гинекологот ми зеде крв и потоа он препрати на лабораторијата со која он имаше договор.
Ovde se nekoj ovlasteni firmi, pretstavnici, za posredstvo so referentni laboratorii vo kina ili germanija zavisi za koja firma. Duri ni krvta ne ja zemaat oni, tuku imat dogovor so lokalni laboratorii, oni samo ja prakaat krvta I to go davaat rezultatot.
Малце мие без врска за моето здравје и здравјето на бебето да идпитува некоја си овластена фирма ипак се работи за здравје а не за дукумент за да решава некоја си овластена фирма.Мое мислење може грешам незнам
Мамички, дали заради времето или незнам поради што, 2 дена ме мава страшна нервоза...се на плачки и викање ме тера!!! Ми здосади веќе 4 месеци сум дома, на боледување и ретко кој ни доаѓа на гости а ниту пак одиме некаде. Мм на работа, ќерка ми на училиште а јас збеснувам...ќе плачамммм!
Насекаде е така. Лабораториите кои се во состојба да вршат такви испитувања немаат насекаде преставништва па крвта се транспортира преку ``некој `` до таму.
Здраво и од мене, официјално и јас ви се приклучувам Бев вчера на преглед и сум 6 недела и бебето имаше срцева реакција Ми рече докторот да отидам на крај на месецов пак, па ме интересира дали тогаш ќе ми земаат крв за да се утврди крвна група и RH ?
Честитки и со лесно да си ја износиш бременоста и да си родиш здраво и право детенце. Ние изгледа 9от месец ќе си го поминеме со мачнини и повраќање, како и првите 3-4 месеци. Овие денови ич немам апетит и ми се лоши од храна, а еве и денес се исповраќав саглам, од уста ми тече од нос, солзи од очите уште од ушите фалеше